• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41907

Конструктор Стіл органайзер 405 деталей(41907)

Наразі товар відсутній

679,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Подаруйте дітям можливість створити круті прикраси з наборами LEGO DOTs. Цей детально продуманий творчий набір надає дітям нескінченні можливості для пошуку нових ідей і створення нових дизайнів, допомагаючи розвинути творчі здібності і упевненість в собі.

Придумай дизайн настільного набору, що відповідає твоєму стилю! Збери органайзер і прикрась його тайлами. Ти можеш використати його для зберігання канцелярського приладдя, а також для демонстрації улюблених фотографій або важливих заміток. А в спеціальній скриньці - зберігати свої скарби! Шукай натхнення в інструкціях по складанню і на картці з ідеями або придумай власний дизайн.

Прикрась органайзер так, як тобі подобається: це дуже просто і весело! Допоможіть маленьким майстрам привести в порядок свій робочий стіл за допомогою цього забавного набору, що включає органайзер з утримувачем для фото, невеликий ящик для канцелярського приладдя і плитки для декорування. Цей класний настільний набір LEGO DOTs (41907) призначений для усіх любителів мистецтва і творчості! Проста в складанні модель з серії "Зроби сам" надає дітям можливість зібрати і прикрасити власний настільний канцелярський набір з висувною скринькою, а потім придумувати для нього нові дизайни. Зберігати і сортувати канцелярське приладдя тепер стало набагато зручніше завдяки спеціальному лотку, що входить в набір.

Цей милий набір включає різноколірний настільний органайзер з двома відділеннями для зберігання олівців, скріпок і іншого канцелярського приладдя, скринькою, що відкривається, з білою ручкою для зберігання цінних предметів, утримувач для фото, а також безліч різноколірних деталей, що будять дитячу уяву і допомагають їм проявити свої творчі здібності, створюючи власний унікальний дизайн.

Цей набір надає дітям можливість проявити свої творчі здібності і створити найнеймовірніший дизайн настільного канцелярського набору, що відповідає їх настрою або стилю кімнати, а потім продемонструвати його друзям. Він стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято. Пробудіть уяву своєї дитини за допомогою цього забавного настільного набору LEGO DOTs (41907)що включає різноколірний органайзер з двома відділеннями, утримувач для фото і скринька, що висувається. Ігри почнуться, як тільки ви дістанете конструктор з коробки!

Креативна і функціональна модель! Прикрашаючи цей забавний канцелярський набір, відтворюючи готові візерунки, зображені на коробці і у буклеті з інструкціями, або придумуючи власні нові дизайни і стилі, діти розвиватимуть свої творчі здібності.

Різноколірні плитки прекрасно підходять для створення простих і яскравих дизайнів. Діти також можуть об'єднати цей набір з деталями з інших наборів LEGO DOTs, наприклад набору "Додаткові елементи" LEGO DOTs (41916) серії 2 або інших творчих наборів, для створення прикрас для інтер'єру!

Цей прекрасний набір сподобається усім любителям творчості і дизайну. Цей функціональний і забавний канцелярський набір з різноколірними декоративними плитками стане чудовим подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток у віці від 6 років.

Декоративний канцелярський набір. Цей простий конструктор для складання і прикраси настільного канцелярського набору розміром трохи більше 7 см у висоту, 14 см в довжину і 9 см завширшки стане прекрасним подарунком для маленьких дизайнерів, які з його допомогою зможуть придумувати всілякі дизайни.

Нескінченні веселощі і творчість, для якої потрібна лише дитяча уява! Неелектричні іграшки сприяють розвитку у дітей навичок самостійної гри і рішення завдань, а також допомагають їм відчути радість від створення чогось нового своїми руками.

Відкрийте коробку, щоб почати збирати цей настільний канцелярський набір і придумувати нові дизайни. Прості інструкції зроблять складання веселим і захоплюючим. Зберігати і сортувати канцелярське приладдя стало набагато простіше завдяки спеціальному лотку, що входить в набір.

Подаруйте дітям можливість створити круті вироби з наборами LEGO DOTs. Цей функціональний набір надає дітям нескінченні можливості для пошуку нових ідей і створення нових дизайнів, допомагаючи розвивати творчі здібності і упевненість в собі.

Усі конструктори LEGO, зроблені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а усі кубики і деталі легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного набору найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості. Надихніть дітей на творчість за допомогою цього настільного канцелярського набору з утримувачем для фото і висувною скринькою.

Розвивайте дизайнерські здібності дітей за допомогою творчих ігор. Діти зможуть створити класні дизайни за допомогою деталей цього і інших наборів. Порадуйте любителів мистецтва і творчості цим забавним набором, що надихає на пошук нових креативних ідей.

Невелика функціональна модель, яка ідеально підходить для дитячої кімнати. Батареї не потрібно - потрібна тільки уява. Нескінченні творчі ігри чекають вас!

Захоплюючі ігри і безмежні веселощі почнуться, як тільки ви з'єднаєте перші декілька кубиків і деталей. Різноколірні плитки і зручний канцелярський набір будять уяву і надихають на пошук нових творчих ідей.

Кубики і плитки LEGO відповідають усім стандартам якості, тому грати з ними - одне задоволення. Кубики і плитки LEGO відповідають найстрогішим стандартам безпеки і якості.

Набори LEGO DOTs - це чисте "полотно", на якому юні дизайнери можуть створювати твори на будь-який смак і настрій. Діти можуть збирати і прикрашати власні настільні органайзери, а потім міняти їх дизайн за своїм смаком. У цьому наборі LEGO DOTs є все, що треба дітям для творчості. Безліч можливостей для дітей, що люблять творити. Дітям сподобається придумувати органайзери для канцелярії і фото. Діти зможуть використати готові дизайни або придумати свої. Безліч деталей і візерунків допоможуть дітям виразити себе. Просте сортування, зберігання і транспортування.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари