• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41427

Конструктор Бутик Еми 343 деталей(41427)

Наразі товар відсутній

969,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Світ наборів LEGO Friendsобов'язково подобається вашій дитині. Ця серія поєднує класичне конструювання LEGO з можливістю розігрувати сценки з повсякденного життя. Основою цих ігрових наборів стала тема дружби п'яти дівчат, кожна з яких має свою неповторну індивідуальність. Вони живуть в красивому місті, де багато симпатичних тварин, про яких можна піклуватися, а також магазини і будинки.

Набори містять багато аксесуарів і цікавих деталей, які роблять гру більше захоплюючою і стимулюють розвиток творчих здібностей. З наборами LEGO Friends можна годинником грати і весело проводити час.

Відчуваєте, що пора відновити гардероб? Сідайте на скутер до Андреа і вирушайте в магазин і майстерню Еми. Тут можна вивчити кращі образи і поекспериментувати із створенням приголомшливих нарядів. А ще в магазині можна повеселитися, одягаючи манекени, поки Андрія приміряє одяг в примірювальній, що обертається. Хочете поринути в творчість? Загляньте в майстерню, де Ема створює ескізи своїх задумок і утілює їх в життя на швацькій машинці.

Граючи з цим модним бутиком і ательє, повними всіляких функцій і аксесуарів, діти зможуть відтворювати улюблені епізоди мультсеріалу "Подружки з Хартлейк Сити" LEGO Friends. Дітям, що люблять модничати і красиво одягатися, сподобається набір "Модний бутик Еми"(41427). У цій іграшковій двоповерховій будівлі розташований модний бутик, повний всіляких функцій і аксесуарів, в якому діти допомагатимуть міні-лялечкам вибрати новий стиль за допомогою класного манекена, що обертається, дозволяє поєднувати самі різні наряди. Потім діти зможуть переодягнути їх в акуратній примірювальною, що обертається, з дзеркалом.

Початкуючі дизайнери зможуть утілити свої найсміливіші ідеї в ательє Еми, де вона придумує нові наряди, сидячи на дивані і насолоджуючись чашкою кави. У ательє також є кімната для шитва і балкон. Поверх з ательє можна прибрати, щоб спростити доступ до модного бутику, розташованого внизу. Діти можуть грати з цією моделлю удвох, розділивши її на два поверхи!

Набори, що розповідають про життя в Хартлейк Сити, дарують малюкам дивовижні враження від складання і ігор. Познайомте свого маленького будівельника зі світом конструкторів LEGO Friends, де живуть Стефани, Мия, Ема, Олівія і Андреа, які завжди раді друзям. Подаруйте дітям можливість пограти в модних дизайнерів з набором "Модний бутик Еми"(41427). На першому поверсі цієї будівлі знаходиться бутик, де малюки зможуть придбати модний одяг, а вгорі - ательє, де вони зможуть придумувати і шити нові наряди.

У набір входять моделі модного бутику і ательє, а також дві збірні міні-лялечки і модні аксесуари, у тому числі випущені в червні 2020 року яскраві текстильні спідниці, ножиці і тканини, що надихають на захоплюючі творчі ігри.

Діти зможуть зняти верхній поверх, щоб грати з магазином і ательє окремо. Крім того, ця функція дозволить їм отримати доступ до усіх забавних функцій розташованого на першому поверсі магазину, таким як стильний манекен, що обертається, і примірювальна кімната, що обертається.

Шукаєте забавні іграшки для дітей у віці від 6 років? Цей набір, що включає 343 деталі, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток, що люблять придумувати модні наряди і конструювати моделі з кубиків LEGO.

Цей двоповерховий модний бутик розміром трохи більше 17 см у висоту і 16 см завширшки стане приголомшливою прикрасою для будь-якої дитячої кімнати. Діти також зможуть об'єднати його з іншими наборами LEGO, щоб зробити ігри ще захоплююче.

Цей набір з множиною приголомшливих функцій і аксесуарів подарує дітям годинник захоплюючих ігор, які можуть тривати нескінченно, адже для цієї моделі не потрібні батареї.

Як і в усі набори LEGO, у цей набір входить буклет із зрозумілими інструкціями, розробленими спеціально для дітей у віці від 6 років. Наслідуючи їх, вони зможуть зібрати цю модель без допомоги дорослих і стати самостійнішими і упевненішими в собі.

Познайомте дітей з містом Хартлейк Сити LEGO, де їх чекають захоплюючі пригоди, милі домашні вихованці, щасливі зустрічі і дивовижні друзі.

Усі конструктори LEGO, випущені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, а також власним стандартам якості LEGO Group, тому кубики і деталі так легко сполучати і роз'єднувати маленькими дитячими пальчиками.

Кубики і деталі LEGO піддаються всіляким випробуванням, щоб переконатися, що кожен набір відповідає найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості. У цей набір LEGO Friends входить збірна модель модного бутику з примірювальною і ательє.

У магазині діти побачать дві міні-лялечки, дві текстильні спідниці і безліч аксесуарів. Верхній поверх, де розташовано ательє, можна зняти, щоб спростити доступ до усіх забавних функцій і аксесуарів магазину.

Цей конструктор LEGO, що включає 343 деталі, стане прекрасним подарунком для хлопчиків і дівчаток у віці від 6 років. Він стане прекрасною прикрасою дитячої кімнати, а також прекрасним доповненням до інших наборів LEGO, яке зробить ігри ще цікавіше.

Батареї не потрібні - досить просто зібрати цю модель, щоб почати грати! Буклет з простими інструкціями, що входить в набір, допоможе дітям зібрати цю модель самостійно.

Запропонуйте дітям відправитися в місто Хартлейк Сити, де вони зустрінуть дивовижних друзів і скромних героїв з повсякденного життя. Кубики і деталі LEGO піддаються всіляким випробуванням, тому вони легко з'єднуються і відокремлюються.

Цей набір LEGO відповідає найстрогішим міжнародним стандартам безпеки.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари