• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60264

Конструктор Океан: розвідувальний підводний човен 286 деталей(60264)

Наразі товар відсутній

999,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, яка ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різних крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяє створювати нескінченна кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Зануртеся на саму глибину океану на цьому дослідницькому підводному човні з серії LEGO City. Нею управляє капітан і телезірка Джесіка Шарп. Вона направляє свій підводний човен до печери, покритої коралами. Візьміть зразки за допомогою спеціальних маніпуляторів підводного човна і досліджуйте морське дно за допомогою глибоководного дрона. Ух ти! Це ж морський біс, що світиться! З цим дивовижним набором ви знайдете скарби океану і відкриєте багато морських секретів. Відкрийте для дітей світ захоплюючих досліджень океану з цим крутим набором.

Дизайнери LEGO City гордяться тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic. Діти зможуть придумати захоплюючі підводні пригоди з набором "Океан: дослідницький підводний човен" LEGO City (60264)що включає приголомшливий іграшковий підводний човен, глибоководний дрон і печеру. Додайте до цього чотири мініфігурки дослідників, у тому числі мініфігурку Джесіки Шарп, зірки популярного мультсеріалу "Лего Сити : пригоди", фігурку морського біса, що світиться в темряві, і схований скарб, і цей підводний човен буде абсолютно готовий до веселих пригод!

Для цього набору передбачені як прості друкарські інструкції по складанню, так і цифрові інструкції Instructions PLUS, доступні у безкоштовному застосуванні LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Ці інтерактивні інструкції з неймовірними інструментами масштабування і обертання тривимірних моделей допоможуть вашому початкуючому будівельникові LEGO стати справжнім майстром конструювання.

Дизайнери LEGO City гордяться тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic. Набори серії "Океан" відкривають для дітей дивовижний світ підводних досліджень, де їх чекають реалістичні підводні транспортні засоби, куточки дна океану і забавні персонажі, з якими вони зможуть насолоджуватися захоплюючими іграми, відтворюючими сценарії з реального життя. Цей набір стане прекрасним подарунком для хлопчиків і дівчаток, що люблять океан і його мешканців. Набор "Океан : дослідницький підводний човен" LEGO City (60263) включає все, що треба дітям для захоплюючих підводних пригод.

Що в коробці? Іграшковий підводний човен, глибоководний дрон, куточок дна океану з коралами, що ростуть на нім, а також чотири мініфігурки, у тому числі фігурка Джесіки Шарп, зірки мультсеріалу "Лего Сити : пригоди", і фігурки двох водіїв з крутими аксесуарами, а також фігурка морського біса, що світиться в темряві.

Діти можуть об'єднати транспортні засоби і персонажів з цього набору з іншими оригінальними конструкторами LEGO, щоб зробити ігри ще цікавіше або придумати унікальні моделі для прикраси їх кімнати.

Набор "Океан : дослідницький підводний човен" LEGO City стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для дітей у віці від 5 років. Потрібно тільки базові навички конструювання.

Батареї не потрібні. Для досліджень дна океану потрібна тільки жива дитяча уява!

Для цього набору передбачені як друкарські інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS, що є інтерактивним керівництвом для початкуючих будівельників LEGO. Вони доступні у безкоштовному застосуванні LEGO Building Instructions для смарт-устройств.

Набори серії "Океан" LEGO City знайомлять дітей із захоплюючим світом підводних досліджень.

Набори серії "Океан" LEGO City відповідають найстрогішим галузевим стандартам і критеріям якості. Завдяки цьому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а усі кубики і деталі LEGO легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group піддають кубики і деталі жорстким випробуванням, щоб переконатися у відповідності усіх наборів LEGO City найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості. Діти захоплено гратимуть в глибоководні дослідницькі експедиції з цим набором LEGO City з серії "Океан".

У набір входить мініфігурка Джесіки Шарп, зірки мультсеріалу "Лего Сити : пригоди". Цей дослідницький підводний човен можна об'єднати з іншими іграшками LEGO. Прекрасний подарунок для маленьких дослідників у віці від 5 років.

Батареї не потрібно. Для ігор з цим конструктором потрібна тільки дитяча уява! Для цього набору LEGO передбачені як друкарські, так і цифрові інструкції по складанню. LEGO City - захоплюючі конструктори, якості, що відповідають найстрогішим стандартам.

Розміри зібраної моделі дослідницького підводного човна LEGO - трохи більше 9 см у висоту, 14 см в довжину і 11 см завширшки, розміри глибоководного дрона - трохи більше 6 см в довжину і 4 см завширшки.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари