• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 10919

Конструктор Печера Бэтмена 33 деталей(10919)

Наразі товар відсутній

1 199,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Конструктор LEGO Duplo Super Heroes Печера Бэтмена.

Джокер втік з в'язниці! Для того, щоб упіймати його потрібна допомога Бэтмена і Робина, а також усі навички і знання вашого маленького супергероя. Допоможіть своєму малюкові виїхати з Бэтпещеры на Бэтмобиле і не забруднитися в зеленому слизі, якому стріляє Джокер, намагаючись сховатися від гонитви. Цей забавний набір, повний крутих персонажів, дивовижних пригод і приголомшливих транспортних засобів, ідеально підходить для навчання в процесі гри.

Пробудіть суперздібності свого маленького супергероя! Приєднуйтеся до захоплюючих розвиваючих ігор і вирушайте на пошуки дивовижних пригод разом з Бэтменом, Робіном і Джокер.

Ваш маленький супергерой допомагатиме Бэтмену і Робину ловити Джокера, що втік з в'язниці, щоб знову посадити його за грати, де цьому лиходієві саме місце. Він стане учасником захоплюючої гонитви і захоплюючих ролевих ігор, а також отримає можливість розвинути свої навички супергероя!
Розвиваючі ігри з Бэтменом і Робіном

У набір "Бэтпещера" LEGO DUPLO Batman (10919) входять фігурки Бэтмена, Робина і Джокера, а також багатофункціональні збірні моделі, спеціально розроблені, щоб надихати дітей на творчі ігри і сприяти розвитку у них найважливіших навичок. Малюки розвиватимуть навички дрібної моторики, намагаючись проїхати на іграшковому бэтмобиле через ворота і відкриваючи і закриваючи дверці тюремної камери. Ролеві ігри, що мають на увазі взаємодію трьох персонажів, сприяють розвитку соціального і емоційного інтелекту.

Легендарні персонажі і нескінченні творчі ігри

Набори LEGO DUPLO Batman для початківців, фігурки знаменитих супергероїв і суперлиходіїв, що включають, круті гаджети і приголомшливі транспортні засоби, надають дітям безмежні можливості для розвитку в процесі ігор, а їх батькам - шанс розділити зі своїми маленькими супергероями найдорогоцінніші моменти їх дитинства.

Особливості:

  • "Бэтпещера" LEGO DUPLO Batman(10919) - це можливості для розвитку і навчання в процесі ігор і захоплюючі пригоди, об'єднані в одному наборі, спеціально розробленому, щоб пробудити суперздібності ваших маленьких супергероїв!
  • Набор "Бэтпещера" надає місце дії для ролевих ігор з фігурками Джокера, Бэтмена і Робина. Тут є тюремна камера з дверцями, що відкриваються і закриваються, і крутий іграшковий бэтмобиль, що надихає дітей на вигадування нових пригод в дорозі
  • Намагаючись упіймати Джокера, щоб знову посадити його за грати, дошкільнята розвиватимуть дрібну моторику і навички рішення завдань. А граючи з шутером ДЖОКЕРА, що стріляє слизом, і швидкісним бэтмобилем, вони зможуть придумати будь-які, найнеймовірніші пригоди!
  • Цей захоплюючий конструктор складається з кубиків і елементів, які зручно брати і сполучати маленькими дитячими ручками. Цей набір LEGO для початківців ідеально підходить для хлопчиків і дівчаток у віці від 2 років, що люблять механічні іграшки
  • Цей конструктор можна об'єднати з іншими наборами LEGO DUPLO, щоб надати дітям ще більше можливостей для ігор
  • Батареї не потрібно. Просто дістаньте конструктор з коробки, щоб почати захоплюючі творчі ігри, що надають дітям можливості для розвитку найважливіших навичок і що будять уяву.
  • Завдяки буклету з простими інструкціями, що входить в набір, батьки і вихователі зможуть відмінно провести час разом з малюками, конструюючи різні моделі.
  • Набори серії LEGO DUPLO Batman включають фігурки супергероїв, суперлиходіїв, круті гаджети і приголомшливі транспортні засоби з популярних фільмів про Бэтмене, щоб сприяти розвитку у дошкільнят найважливіших навичок і подарувати батькам можливість розділити зі своїми малюками найдорогоцінніші моменти їх дитинства.
  • Усі набори LEGO DUPLO, зроблені з 1969 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому кубики так зручно брати маленькими пальчиками, а для того, щоб з'єднати або роз'єднати їх, не треба додавати силу
  • Усі кубики і деталі LEGO DUPLO піддаються найжорсткішим випробуванням, щоб переконатися, що усі набори DUPLO відповідають найстрогішим стандартам якості і безпеки у світі

Ігрове навчання для маленьких супергероїв разом з Бэтменом, Робіном і Джокером малюки відправляться назустріч захоплюючим пригодам і розвиватимуть найважливіші навички Набор сприяє розвитку у дітей старше за 2 роки дрібної моторики і емоційного інтелекту в компанії знайомих персонажів на Бэтмобиле.

Набор для початкуючих будівельників. Завдяки улюбленим персонажам і зрозумілим інструкціям по складанню все, що треба для захоплюючих ігор, - ця уява. Відмінний конструктор для хлопчиків і дівчаток.

Розміри: Бэтпещера 14 х 22 х 9 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари