• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41398

Конструктор Будинок Стефани 170 деталей(41398)

Наразі товар відсутній

1 399,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Світ наборів LEGO Friendsобов'язково подобається вашій дитині. Ця серія поєднує класичне конструювання LEGO з можливістю розігрувати сценки з повсякденного життя. Основою цих ігрових наборів стала тема дружби п'яти дівчат, кожна з яких має свою неповторну індивідуальність. Вони живуть в красивому місті, де багато симпатичних тварин, про яких можна піклуватися, а також магазини і будинки.

Набори містять багато аксесуарів і цікавих деталей, які роблять гру більше захоплюючою і стимулюють розвиток творчих здібностей. З наборами LEGO Friends можна годинником грати і весело проводити час.

Приходьте у гості до Стефани, познайомтеся з її батьками і пограйте разом з нею. А ще ви і Стефани можете грати і ділитися секретами в її кімнаті. Стефани розчеше волосся за туалетним столиком і покаже вам приз, який виграла на змаганнях. Зголодніли? На кухні вже чекає перекушування. Але спочатку не забудьте зайти до ванної кімнати і помити руки. А потім можна погойдатися на гойдалках в саду і відправитися на велосипедну прогулянку по околицях. Маленькі фантазери навчаться конструювати і захоплено розігруватимуть сценки з життя щасливої сім'ї за допомогою міні-лялечок Стефани і її мами і папи LEGO Friends. Подаруйте маленьким будівельникам можливість зануритися у світ захоплюючих ролевих ігор з набором "Будинок Стефани" LEGO Friends 4+ (41398). Вони зможуть представити себе в ролі Стефани, відпочиваючої у своїй затишній спальні, або мами і папи, що наглядають за своєю дочкою і її собачкою Дэшем.

Верхній поверх можна прибрати, щоб надати маленьким пальчикам доступ до усіх класних деталей, розташованих на першому поверсі. Крім того, веселощами можна поділитися з подружкою, адже з кожним поверхом цього будинку можна грати окремо! Будинок оснащений безліччю забавних функцій і елементів, що дозволяють оживити творчі ігри, а також мініатюрними гойдалками, що надихають на ігри за його межами.

Цей набір LEGO 4+ надає захоплюючий спосіб для навчання дошкільнят конструюванню, а також включає два спеціальні базові модулі, завдяки яким навіть початкуючі будівельники LEGO зможуть випробувати гордість від складання моделей без допомоги дорослих. У додатку LEGO Building Instructions для цього набору передбачені цифрові інструкції Instructions Plus, що дозволяють переглядати цифрові зображення придуманих дітьми моделей, що сприяє розвитку у них уяви і упевненості в собі. Подаруйте маленьким будівельникам LEGO годинник захоплюючих творчих ігор з набором "Будинок Стефани" 4+ (41398). Дошкільнятам сподобається будувати цей ляльковий будиночок і грати з ним, відтворюючи епізоди з мультсеріалу "Подружки з Хартлейк Сити" LEGO Friends чи придумуючи власні пригоди.

У набір входять міні-лялечки Стефани, Алисии і Джеймса LEGO Friends, а також фігурка собачки і кубики, необхідні для складання двоповерхового будинку із спальнею, вітальнею, кухнею, їдальнею і садом з гойдалками.

Конструктор включає базовий модуль для початківців і елемент стіни, завдяки яким складання не займе багато часу і дітей зможуть відразу ж приступити до захоплюючих ігор в дочки-матері. А забавні аксесуари, такі як, наприклад, мініатюрний круассан, надихнуть їх на творчі ігри.

Цей набір стане прекрасним подарунком для дітей, що люблять грати в дочки-матері. Акуратний конструктор, що включає 170 елементів, також стане ідеальним подарунком для дітей у віці від 4 років, заслуговуючих приємного сюрпризу.

Будинок, зібраний з 170 деталей, не займе багато місця: його розміри - трохи більше 16 см у висоту і 12 см завширшки. Крім того, його можна доповнити іншими деталями і кубиками LEGO і об'єднати з іншими конструкторами LEGO, так що діти зможуть зробити свої ігри ще захоплююче.

Для ігор з цією забавною моделлю не потрібні батареї. Діти можуть просто відкрити коробку, дістати базові модулі і почати конструювати цей барвистий і незвичайний будинок!
У цей набір входить 170 елементів, а також буклет з інструкціями, які допоможуть дітям зрозуміти призначення різних етапів складання і стати упевненішими в собі.

Набор "Будинок Стефани", призначений для дітей у віці від 4 років, включає базовий модуль і елемент стіни, які роблять складання простим і захоплюючим і допомагають дітям стати упевненішими в собі. Він стане прекрасним подарунком на будь-яке свято і познайомить дітей з персонажами серії LEGO Friends.

Усі конструктори LEGO, випущені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, а також власним стандартам LEGO Group, тому усі кубики і деталі завжди легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO Friends найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості. Малюкам сподобається збирати цей незвичайний будинок і грати в нім в дочки-матері.

У цьому двоповерховому будинку діти знайдуть безліч кімнат, а також три міні-лялечки для досліджень і захоплюючих ігор. У набір входять базові модулі, завдяки яким діти зможуть самостійно зібрати цю модель, щоб відразу ж почати грати.

Прекрасний подарунок для дітей у віці від 4 років, який познайомить їх з дивовижним всесвітом конструкторів LEGO. Цей невеликий будинок, сумісний з будь-якими іншими деталями і наборами LEGO, просто створений для по-справжньому захоплюючих ігор.

Батареї не потрібні. Для того, щоб оживити цей будинок, потрібна тільки дитяча уява. Буклет з інструкціями, що входить в набір, допоможе дітям зібрати цю модель LEGO і почати грати.

Набори LEGO 4+ допомагають дошкільнятам стати упевненішими в собі і розвивають творчі здібності. Малюки помітять, що кубики LEGO легко з'єднуються і відокремлюються.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари