• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71704

Конструктор Винищувач Кая 513 деталі(71704)

Наразі товар відсутній

1 399,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набори NINJAGO відкривають перед дітьми дверей у фантастичний світ конструкторів і захоплюючих творчих ігор, де вони зможуть разом з командою героїв ніндзя удосконалювати майстерність Кружитцу і битися з силами зла. Діти будуть просто в захваті від цих іграшок в стилі ніндзя : автомобілів, драконів, збірних фігурок і інших моделей. Додатковий набір NINJAGO, що включає забавний спиннер Кружитцу і фігурку Коула для відтворення захоплюючих битв майстрів Кружитцу в НИНДЗЯГО. Ідеальний конструктор для дітей, покликаний надихнути на нові ігри пристрасних прихильників ніндзя.

Злітай в небеса на цьому чудовому винищувачі ніндзя разом з Каем і Ллойдом! Відтвори епізоди з третього сезону популярного телесеріалу "НИНДЗЯГО : Майстра Кружитцу", в яких твої улюблені герої ніндзя б'ються з воинами-ниндроидами. Пари над містом Нью НИНДЗЯГО Сити, стріляй з підпружинених шутеров в ниндродидов і ухиляйся від пострілів у відповідь! Встрибуй в кабіну винищувача і приготуйся виграти цю битву!

Діти зможуть прикрасити цим карколомним винищувачем Кая NINJAGO Legacy свою кімнату або розігрувати з його допомогою захоплюючі епізоди битв Ллойда і Кая за Нью-НИНДЗЯГО-Сити. "Винищувач Кая"(71704) викличе захват у усіх прихильників ніндзя, що люблять класичні набори LEGO NINJAGO Legacy і ігри із забавними іграшками і збірними моделями.

Цей прекрасний конструктор для дітей включає іграшковий реактивний літак, дві фігурки ніндзя і дві фігурки ниндроидов-воинов.

Відтворіть історію НИНДЗЯГО за допомогою цього крутого набору LEGO NINJAGO Legacy, конструктора, що є сучасною, оновленою версією, створеного за мотивами третього сезону мультсеріалу "НИНДЗЯГО : майстра Кружитцу". Діти із задоволенням збиратимуть цю модель з кубиків і розігруватимуть легендарні сцени битв між Каем і Ллойдом і ниндроидами-воинами Оверлорда.

Конструктори LEGO NINJAGO відкривають для малюків фантастичний світ, в якому вони зможуть зануритися в захоплюючі творчі ігри і розігрувати різні сюжети за допомогою фігурок персонажів мультсеріалу "НИНДЗЯГО : майстра Кружитцу". Ваші маленькі ніндзя захоплено гратимуть з самими різними іграшками в стилі ніндзя : реактивними літаками, роботами, транспортними засобами і драконами.

Набор LEGO NINJAGO Legacy, що включає винищувач Кая, дві фігурки ніндзя і дві фігурки ниндроидов-воинов з третього сезону мультсеріалу "НИНДЗЯГО : майстра Кружитцу". Діти, що люблять іграшки в стилі ніндзя, будуть годинами захоплено грати одні або разом з друзями.

Крутий набір, що включає реактивний літак ніндзя, дві фігурки ніндзя і дві фігурки ниндроидов-воинов і шутер ниндроидов. Тут є все, що треба дітям для відтворення пригод персонажів мультсеріалу "НИНДЗЯГО : майстра Кружитцу".

Сучасний, оновлений винищувач Кая з мультсеріалу "НИНДЗЯГО : майстра Кружитцу" з крилами, що складаються, регульованою кабіною і двома підпружиненими шутерами. Діти зможуть розігрувати легендарні битви або зробити цю модель прикрасою своєї кімнати.

Цей набір NINJAGO Legacy, що включає 513 деталі, ставить перед хлопчиками і дівчатками у віці від 8 років захоплююче завдання по складанню і стане для них чудовим подарунком на день народження або інше свято. Цей набір воїна-ніндзя подарує усім прихильникам НИНДЗЯГО годинник захоплюючих творчих ігор.

Для ігор з цим чудовим набором не потрібні батареї - маленьким ніндзя треба лише почати фантазувати, щоб відправитися назустріч новим пригодам в НИНДЗЯГО.

Дітям не доведеться довго роздумувати над тим, як з'єднати 513 деталі : в цей набір воїна-ніндзя входить буклет із зрозумілими інструкціями, які допоможуть їм зібрати цю модель.

Колекційні набори LEGO NINJAGO і збірні фігурки відкривають для дітей дивовижний світ фантастичних пригод, в якому вони зможуть придумати нові історії про своїх улюблених персонажів.

Усі конструктори LEGO, що випускаються упродовж більше 60 років, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним, а усі кубики і деталі легко з'єднуються і відокремлюються і на Землі, і в НИНДЗЯГО Сити!

Кубики і деталі LEGO піддаються всіляким випробуванням і відповідають найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості. З конструкторами LEGO ви можете бути упевнені у безпеці своїх дітей. Чудовий набір Legacy, що включає винищувач Кая для захоплюючих ролевих ігор.

Буклет із зрозумілими інструкціями, що входить в набір, робить складання легким і захоплюючим. Граючи з конструкторами LEGO NINJAGO, маленькі прихильники ніндзя зможуть зануритися у світ нескінченних пригод.

Цей набір LEGO NINJAGO Legacy досить компактний і ідеально підходить для ігор будинку або в дорозі. Розміри зібраної моделі - трохи більше 13 см у висоту, 34 см завширшки і 43 см в довжину.

Конструктори LEGO, що випускаються LEGO Group з 1958 року, відомі своєю якістю. Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі на відповідність найстрогішим стандартам.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари