• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 76159

Конструктор Гонитва Джокера 440 деталей(76159)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набір "Втеча Джокера на трицикле" The LEGO® DC Batman™ (76159) дарує дітям дивовижні можливості для розігрування запаморочливої гонитви і битв Бэтмена і ДЖОКЕРА і включає легендарні автомобілі, приголомшливу зброю і фігурки улюблених персонажів з фільмів про Бэтмене.

Популярні іграшки в стилі Бэтмена для класних хлопців

Подаруйте своєму маленькому супергероєві захоплюючі пригоди в стилі Бэтмена в цьому крутому наборі для складання суперкрутого бэтмобиля і величезного триколісного мотоцикла ДЖОКЕРА з класною зброєю і язиками полум'я, що вириваються з вихлопної труби. Завдяки мініфігуркам Бэтмена, що входять в набір, Робина, ДЖОКЕРА і Харли Квин ролеві ігри почнуться, як тільки ви дістанете конструктор з коробки. А завдяки крутим функціям, таким як рот триколісного мотоцикла ДЖОКЕРА, що відкривається і закривається, і турбодвигун бэтмобиля, що знімається, який також можна встановити на трицикл, творчі ігри ніколи не закінчаться.

Мініфігурки і збірні моделі для ігор у Бэтмена

Набори LEGO DC Batman переносять дітей у світ захоплюючої гонитви і легендарних пригод з фільмів про Бэтмене. Прихильники супергероїв відмінно проведуть час, відтворюючи улюблені епізоди фільмів і придумуючи нові пригоди персонажів.

Особливості

- Подаруєте маленьким прихильникам Бэтмена запаморочливу гонитву і битви Бэтмена і ДЖОКЕРА в цьому наборі.
- В набір входять чотири мініфігурки, повністю укомплектований бэтмобиль і трицикл ДЖОКЕРА.
- Конструюючи і граючи з цим захоплюючим набором для динамічних ігор, діти розвиватимуть найважливіші навички.
- Цей набір LEGO® стане прекрасним подарунком для дітей у віці від 7 років.
- Ця модель досить велика для відтворення легендарних пригод і досить маленька, щоб діти могли зібрати її самостійно.
- Для того, щоб завести двигуни цих транспортних засобів з фільмів про Бэтмене, не потрібні батареї - потрібна лише дитяча уява!
- Прості інструкції, що входять в набір, допоможуть дітям навчитися конструювати, придумати нові ігри і відмінно провести час.
- Набори LEGO® DC Batman™ переносять дітей в дивовижний світ фільмів про супергероїв.
- Усі набори LEGO® відповідають найстрогішим галузевим стандартам.
- Усі набори LEGO® відповідають найстрогішим міжнародним стандартам безпеки.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари