• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 70436

Конструктор Пожежна машина-примара 3000 760 деталей(70436)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набори LEGO Hidden Side доповнюють моделі LEGO інтерактивною технологією доповненої реальності. Можливості для ігор в доповненій реальності постійно розширюються завдяки додаванню нового контенту, примар і спеціальних подій.

Наведіть смарт-устройство зі встановленим безкоштовним застосуванням LEGO Hidden Side на модель, щоб побачити дивовижний цифровий світ, населений примарами. Діти розгадуватимуть таємниці, шукатимуть круті предмети і битимуться з примарами.

Додаток доповненої реальності Hidden Side сумісно не з усіма пристроями на базі iOS і Android. Перевірте сумісність на сторінці LEGO. Перш ніж виходити в Інтернет, дітям необхідно отримати дозвіл батьків.

Ласкаво просимо у всесвіт Hidden Side, де реальний і цифровий світи зливаються воєдино. У цю захоплюючу гру в покинутій в'язниці Ньюберри, прихованій в доповненій реальності, ти можеш грати один або з друзями! Збери цю інтерактивну модель "Покинута в'язниця Ньюбери", що включає мініфігурки Джека, Рами, Эль Фуэго і Нейта Локема, а також фігурки псів Спенсера і Максимуса. Діти досліджуватимуть розгадувати таємниці, ловити примари і битися з їх босом, Бартом Чейни.

У цей набір з технологією доповненої реальності входить інтерактивна модель покинутої в'язниці Hidden Side з можливістю її перекладу в режим одержимості, а також мініфігурки Джека, Рами, Эль-Фуэго і Нэйта Локема, а також дві фігурки псів, Спенсера і Максимуса.

У наборах всесвіту LEGO Hidden Side дія розгортається у вигаданому місті Ньюбери, де примари можуть вселятися в людей і будівлі. Можливості для ігор в доповненій реальності постійно розширюються завдяки додаванню нового контенту, примар і спеціальних подій.

Набори LEGO Hidden Side відповідають найстрогішим галузевим стандартам і критеріям якості. Завдяки цьому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а усі кубики і деталі LEGO легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group піддають усі кубики і деталі LEGO Hidden Side жорстким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Розміри моделі в'язниці - трохи більше 19 см у висоту, 30 см в довжину і 15 см завширшки. Батареї не потрібно.

Набор "Покинута в'язниця Ньюберри" LEGO Hidden Side стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для усіх фанатів LEGO і дітей у віці від 7 років, що люблять творчі і інтерактивні ігри!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари