• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 76160

Конструктор Мобільна Бет-база 743 деталей(76160)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Серія Super Heroes DC Comics повна подій і пригод. Кожен з цих ігрових наборів ставить перед дитиною спеціальне конструкторське завдання, для вирішення якого вона повинна дотримуватися яскраво оформлених інструкцій і побудувати вибрану іграшку.

Проте серія Super Heroes DC Comics - це не просто перевірка будівельних навичок дитини. Це перевірка її уяви, коли дитина досліджує усі ігрові можливості і створює нові історії об усіх героїв і лиходіїв, яких можна розіграти. Завдяки усім чудовим персонажам Super Heroes DC Comics, вам і вашій дитині сподобається разом досліджувати світ.

Містер Фриз, Мэн-бэт і Бронзовий тигр вирвалися на свободу! А це означає, що прийшло час забрати приголомшливу техніку, транспортні засоби і зброю з Мобільної бази Бэтмена! Ганяй на мотоциклі по місту, а на водному скутері - по воді. Злітай в повітря на реактивному літаку Бэтмена. Усередині для тебе вже приготований квадроцикл, на якому ти зможеш поїхати, коли приземлишся. Допоможи Найтвингу посадити цих поганих хлопців назад за грати. Тільки бережися: вони озброєні!

Багатофункціональна мобільна база Бэтмена з множиною легендарних транспортних засобів, прекрасних гаджетів і крутої зброї, а також шість мініфігурок LEGO з фільмів про Бэтмене. Набор "Мобільна база Бэтмена" LEGO DC (76160) включає п'ять легендарних транспортних засобів, безліч приголомшливої зброї і всілякі круті гаджети. Окрім шести мініфігурок LEGO DC популярних персонажів фільмів, тут є усе необхідне, щоб досліджувати дивовижний світ пригод Бэтмена!

Разом з Бэтменом, Бэтгерл і Найтвингом діти ганятимуться за сумнозвісними суперлиходіями, Містером Фризом, Мэн-бэтом і Бронзовим Тигром. Високотехнологічна мобільна база Бэтмена оснащена безліччю прихованих функцій. Відкріпіть реактивний літак від причепа і розкладіть його крила, а коли він приземлиться, викотите з нього квадроцикл; відкріпіть мотоцикл від задньої частини вантажівки і водний скутер від передньої частини вантажівки, натиснувши на спеціальний перемикач. У цій вантажівці є навіть камера для поганих хлопців з функцією вибуху для втечі.

Набори LEGO DC Batman переносять дітей у світ захоплюючої гонитви і легендарних пригод з фільмів про Бэтмене. Набор "Мобільна база Бэтмена" LEGO DC (76160) включає безліч легендарних транспортних засобів, приголомшливих гаджетів і крутої зброї, за допомогою яких маленькі супергерої можуть ловити чотирьох суперлиходіїв разом з Бэтменом і Бэтгерл.

У цій бэтпещере на колесах ви знайдете моделі реактивного літака, квадроциклу, мотоцикла, водного скутера і іграшкової вантажівки, а також шість мініфігурок з фільмів про Бэтмене: Бэтмена, Бэтгерл, Найтвинга, Містера Фриза, Мэн-бэта і Бронзового Тигра.

Дах, що відкривається, і бічні панелі вантажівки спрощують доступ до безлічі аксесуарів, що зберігаються в цій мобільній базі Бэтмена. У цій моделі дітей чекає безліч дивовижних відкриттів і шість мініфігурок з фільмів про Бэтмене, що надають безмежні можливості для самостійних творчих ігор.

Цю мобільну базу захочуть отримати в подарунок на день народження не лише прихильники фільмів про Бэтмене. Цей прекрасний набір для складання вантажівки стане прекрасним подарунком для дітей у віці від 6 років, що люблять творчі ігри.

Мобільна база Бэтмена завдовжки трохи більше 38 см(14"") досить маленька, щоб діти змогли зібрати її самостійно, і досить велика, щоб зберігати в ній усе необхідне для відтворення легендарних пригод супергероїв.

Для того, щоб завести двигун цієї вантажівки Бэтмена, не потрібні батареї - потрібна тільки жива дитяча уява! А завдяки величезній кількості всіляких аксесуарів і забавних функцій маленькі супергерої зможуть насолоджуватися творчими і ролевими іграми з цим набором нескінченно.

Прості інструкції, що входять в набір, допоможуть дітям навчитися конструювати, придумати нові ігри і отримати максимум задоволення від крутих функцій і прекрасних транспортних засобів, що входять в цей набір.

Набори LEGO DC Batman переносять дітей в дивовижний світ фільмів про супергероїв. Граючи з фігурками персонажів, транспортними засобами, гаджетами і зброєю зі знаменитих блокбастерів, діти зможуть відтворити улюблені епізоди або придумати власні пригоди.

Усі конструктори LEGO, зроблені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а усі кубики і деталі легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості. Цей набір з серії Batman включає транспортні засоби, гаджети і зброю з популярних фільмів.

У набір входять моделі реактивного літака, квадроциклу, мотоцикла, водного скутера, вантажівки і шість мініфігурок. Дах, що відкривається, і бічні панелі вантажівки спрощують доступ до устаткування Бэтмена, схованого усередині.

Батареї не потрібно - потрібна тільки дитяча уява. Прості і зрозумілі інструкції допоможуть дітям самостійно зібрати цю модель, щоб відразу ж почати грати.

Набори LEGO DC Batman переносять дітей в дивовижний світ фільмів про супергероїв. Набори LEGO відповідають найстрогішим галузевим стандартам якості.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари