• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60266

Конструктор Океан: науково-дослідний корабель 745 деталей(60266)

Наразі товар відсутній

4 699,01 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, яка ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різних крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяє створювати нескінченна кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Вирушайте у відкрите море на борту могутнього дослідницького корабля з серії LEGO City. Вирушайте в захоплюючу морську подорож разом з героєм серіалу LEGO City Adventures Харлом Хаббсом і командою дослідників. Підніміться на посадочний майданчик вертольота на борту і огляньте околиці з висоти пташиного польоту. Опустіть клітину акули корабельним краном і запустите дослідницький підводний човен. А потім пірніть на глибину, щоб вивчити уламки таємничого затонулого корабля на морському дні.

Відкрийте для дітей світ захоплюючих досліджень океану з цим крутим набором. Дизайнери LEGO City гордяться тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic. Веселі пригоди вже чекають дітей в наборі "Океан: дослідницький корабель" LEGO City (60266). Цей супердовгий корабель не лише може триматися на воді, але також оснащений усім необхідним для захоплюючих досліджень океану. Тут є клітина для акули, працюючий кран, дослідницький підводний човен, вертоліт і навіть розвалини затонулого піратського корабля з схованими в них скарбами! Додайте до цього вісім мініфігурок дослідників, у тому числі мініфігурку Харла Хаббса, персонажа мультсеріалу "Лего Сити : пригоди", і цей корабель буде абсолютно готовий до захоплюючих пригод.

Для цього набору передбачені як прості друкарські інструкції по складанню, так і цифрові інструкції Instructions PLUS, доступні у безкоштовному застосуванні LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Ці інтерактивні інструкції з неймовірними інструментами масштабування і обертання тривимірних моделей допоможуть вашому початкуючому будівельникові LEGO стати справжнім майстром конструювання.

Дизайнери LEGO City гордяться тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic. Набори серії "Океан", що включають повні всіляких функцій будівлі, реалістичні транспортні засоби і забавних персонажів, відкривають для початкуючих дослідників захоплюючий світ підводних експедицій і пригод. Набор "Океан : дослідницький корабель" LEGO City (60266)що включає декілька моделей, стане прекрасним подарунком для маленьких дослідників, а також для усіх дітей, яким подобаються цікаві конструктори і веселі ігри.

Що в коробці? Здатний триматися на воді дослідницький корабель з працюючим краном, клітиною для акули, рятувальною шлюпкою, підводним човном і вертольотом, а також вісім мініфігурок, у тому числі фігурка Харла Хаббса, персонажа мультсеріалу "Лего Сити : пригоди", і фігурки акули і ската.

Діти зможуть спускати підводний човен і клітину з акулою за допомогою крану цього іграшкового корабля, управляти вертольотом і підводним човном, досліджувати розвалини затонулого корабля з схованими усередині скарбами або представити себе в ролі капітана на капітановому містку, де є зони для відпочинку і досліджень.

Цей набір стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для дітей, що люблять досліджувати океан, і прихильників популярного мультсеріалу "Лего Сити : пригоди".

Батареї не потрібно. Для ігор з цим прекрасним набором, що включає декілька моделей, у тому числі модель корабля, який дійсно тримається на воді, потрібна тільки жива дитяча уява!

Для цього набору передбачені як друкарські, так і цифрові інструкції Instructions PLUS, що є інтерактивним керівництвом для початкуючих будівельників. Вони доступні у безкоштовному застосуванні LEGO Building Instructions для смарт-устройств. Набори серії "Океан" LEGO City знайомлять дітей із захоплюючим світом підводних досліджень.

Набори серії "Океан" LEGO City відповідають найстрогішим галузевим стандартам і критеріям якості. Завдяки цьому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а усі кубики і деталі LEGO легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group піддають кубики і деталі жорстким випробуванням, щоб переконатися у відповідності усіх наборів LEGO City найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості. Прекрасний набір для досліджень океану для хлопчиків і дівчаток у віці від 5 років.

Надихаючі функції і деталі надають безмежні можливості для творчих ігор. Діти зможуть спускати корабель на воду, піднімати і опускати вантажі за допомогою крану, управляти вертольотом і придумати безліч інших ігор.

Батареї не потрібно, а це означає, що ігри почнуться, як тільки ви дістанете конструктор з коробки! Буклет із зрозумілими інструкціями по складанню, а також безкоштовні цифрові інструкції, доступні онлайн. Цей набір LEGO City з серії "Океан" відповідає найстрогішим стандартам якості.

Розміри зібраної моделі дослідницького корабля - трохи більше 18 см у висоту, 63 см в довжину і 17 см завширшки, а розміри розвалин піратського корабля - трохи більше 16 см у висоту, 13 см в довжину і 8 см завширшки.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари