• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71705

Конструктор Подарунок долі 1781 деталей(71705)

Наразі товар відсутній

4 699,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набори NINJAGO відкривають перед дітьми дверей у фантастичний світ конструкторів і захоплюючих творчих ігор, де вони зможуть разом з командою героїв ніндзя удосконалювати майстерність Кружитцу і битися з силами зла. Діти будуть просто в захваті від цих іграшок в стилі ніндзя : автомобілів, драконів, збірних фігурок і інших моделей. Додатковий набір NINJAGO, що включає забавний спиннер Кружитцу і фігурку Коула для відтворення захоплюючих битв майстрів Кружитцу в НИНДЗЯГО. Ідеальний конструктор для дітей, покликаний надихнути на нові ігри пристрасних прихильників ніндзя.

Піднімай вітрила на літаючому кораблі Майстра Ву і допоможи героєм ніндзя битися з небезпечними ворогами. Цей вражаючий корабель служить і штаб-квартирою ніндзя, і страхітливим бойовим кораблем, що підкорює моря. Приєднуйся до Зейну, Джею, Коулу і Ву, озброєною золотою зброєю, і допоможи їм готуватися до бою на палубі корабля. Їм просто необхідно отримати перемогу в цій битві усіх морів. Діти зможуть вступити у бій на цьому кораблі NINJAGO LEGO з сімома мініфігурками на борту(включаючи Ву, Джея, Коула і Зейна) і розігрувати захоплюючі пригоди.

Літаючий корабель Майстра Ву(71705) обов'язково сподобається дітям, що люблять фантазувати, збирати класичні кораблі LEGO NINJAGO і грати із забавними іграшками. Цей набір, що детально пропрацював і інтерактивний, для дітей включає корабель LEGO NINJAGO і сім мініфігурок ніндзя, у тому числі фігурки Ву, Кая, Зейна і Коула.

Маленькі ніндзя із задоволенням придумуватимуть власні пригоди в НИНДЗЯГО з цим повним всіляких функцій інтерактивним набором ніндзя, який є оновленою версією моделі корабля НИНДЗЯГО, створеної за мотивами першого сезону мультсеріалу "НИНДЗЯГО : майстра Кружитцу". Дітям сподобається фантазувати і придумувати нові історії з набором "Літаючий корабель Майстра Ву" NINJAGO.

Набори LEGO NINJAGO відкривають для дітей світ захоплюючих пригод, де вони зможуть разом зі своїми коханими героями-ниндзя битися з силами зла. Прихильники НИНДЗЯГО будуть просто в захваті від всіляких моделей, кораблів, автомобілів, драконів, храмів і збірних фігурок. Оновлений набір, що детально пропрацював, "Літаючий корабель Майстра Ву" NINJAGO для прихильників ніндзя, що включає сім мініфігурок для відтворення пригод у дивовижному світі НИНДЗЯГО. Прекрасний конструктор для дітей, що люблять придумувати власні історії.

Набор NINJAGO Legacy, що включає приголомшливу модель літаючого корабля Майстра Ву LEGO і сім мініфігурок: Ву, Кая, юного Ллойда Гармадона, Самурая Ікс, Зейна, Джея і Коула. Прихильники НИНДЗЯГО отримають безліч фігурок персонажів для захоплюючих ролевих ігор.

Літаючий корабель Майстра Ву надає дітям можливість відтворити самі захоплюючі пригоди в НИНДЗЯГО з першого сезону мультсеріалу "НИНДЗЯГО : майстра Кружитцу". Відданим прихильникам ніндзя сподобається кидати якір, запускати двигуни і піднімати вітрила.

Цей набір, що включає 1781 деталь, ставить перед хлопчиками і дівчатками у віці від 9 років захоплююче завдання по складанню і стане для них прекрасним подарунком на день народження. Цей конструктор, випущений в червні 2020 року, відкриє для дітей, що люблять творчість, унікальний фантастичний світ.

Літаючий корабель Майстра Ву NINJAGO можна використати для ігор будинки або узяти його з собою в дорогу, щоб придумати нові легендарні пригоди в НИНДЗЯГО.

Хороші новини! Для ігор з літаючим кораблем Майстра Ву не потрібні батареї. Він буде готовий до нових пригод, як тільки діти зберуть його, тому йому не треба заходити в док.

У набір входить буклет із зрозумілими інструкціями, які допоможуть дітям самостійно зібрати цю модель NINJAGO, щоб відразу ж на всіх парусах відправитися на пошуки нових пригод.

Набори LEGO NINJAGO будять дитячу уяву і дозволяють їм зануритися у світ нескінченних веселощів і творчих ігор, в яких вони боротимуться із злом разом з героями ніндзя.

Усі конструктори LEGO, що випускаються вже упродовж більше 60 років, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а усі кубики і деталі легко з'єднуються і відокремлюються і удома, і в далекому плаванні.

Кубики і деталі LEGO, з яких зібраний літаючий корабель Майстра Ву, відповідають найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості. Вибираючи конструктори LEGO, ви можете бути упевнені у безпеці своїх дітей. Суперкрутий набір для захоплюючих пригод ніндзя, що включає модель корабля LEGO.

У набір входять мініфігурки Ву, Кая, Зейна і Джея для відтворення пригод ніндзя в далекому плаванні! Чудовий конструктор для відтворення епізодів класичних сезонів мультсеріалу "НИНДЗЯГО : майстра Кружитцу".

Ця модель корабля NINJAGO, що складається з 1781 деталі, стане прекрасним подарунком для хлопчиків і дівчаток у віці від 9 років. Ідеальний розмір для того, щоб узяти пригоди ніндзя з собою в дорогу!

Хороші новини! Для цього корабля LEGO не потрібні батареї - досить просто зібрати його, щоб почати грати! Завдяки простим і зрозумілим інструкціям діти зможуть швидко відправитися в плавання на літаючому кораблі Майстра Ву. Набори LEGO NINJAGO відкривають для дітей цілий світ нескінченних захоплюючих пригод.

Конструктори LEGO, що випускаються упродовж більше шести десятків років, відомі своєю якістю. Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі на відповідність найстрогішим стандартам.

Розміри корабля LEGO - трохи більше 32 см у висоту, 44 см в довжину і 38 см завширшки.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари