• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60260

Конструктор Авіагонки 140 деталей(60260)

Наразі товар відсутній

999,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, яка ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різних крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяє створювати нескінченна кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Жителів LEGO City охоплює хвилювання. Першокласний пілот і телезірка Ривера сідає за штурвал свого приголомшливого літака для фігур вищого пілотажу. У небі вона приєднується до пілотів швидкісних вертольотів Xtreme і Vitarush. Подивіться, як вони стартують, парять, виконують петлі, пірнають і крутяться в небесах над LEGO City до захвату натовпів глядачів внизу. Хто ж першим перетне фінішну рису?

Набор "Повітряна гонка" LEGO City, що включає два літаючі вертольоти з облаштуваннями запуску, пілотажний літак і три мініфігурки, надає безмежний простір для польоту дитячої фантазії. Пробудіть дитячу уяву за допомогою набору "Повітряна гонка" LEGO City (60260)що включає крутий гвинтовий пілотажний літак, два вертольоти з облаштуваннями запуску і дві орієнтирні вишки. Хлопчики і дівчатка відмінно проведуть час, запускаючи вертольоти в повітря і придумуючи нові пригоди за допомогою трьох мініфігурок, у тому числі з фігуркою Риверы, пілота-аса з мультсеріалу "Лего Сити : пригоди", а також з фігурками пілотів вертольотів Екстриму і Витараша.

Для набору "Повітряна гонка" LEGO City передбачені як друкарські інструкції по складанню, так і цифрові інструкції Instructions PLUS, доступні у безкоштовному застосуванні LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Ці інтерактивні інструкції з інструментами масштабування і обертання тривимірних моделей допоможуть вашому початкуючому будівельникові LEGO стати справжнім майстром конструювання.

Конструктори з серії "Аеропорт" LEGO City створюють прекрасні враження від конструювання і ігор з реалістичними транспортними засобами, аксесуарами, що детально пропрацювали, і забавними персонажами, надихають на захоплюючі ігри. Пробудіть дитячу уяву за допомогою набору "Повітряна гонка" LEGO City, що включає два іграшкові вертольоти з облаштуваннями запуску, три мініфігурки, у тому числі фігурку пілота Риверы, персонажа мультсеріалу "Лего Сити : пригоди", і багато що інше.

Що в коробці? У набір "Повітряна гонка" LEGO City входять два вертольоти з облаштуваннями запуску, пілотажний літак, дві орієнтирні вишки і три мініфігурки : пілота Риверы, персонажа мультсеріалу "Лего Сити : пригоди", і пілотів Екстриму і Витараша LEGO City.

Діти зможуть запускати вертольоти в повітря за допомогою спеціальних пускових механізмів. У кабіни пілотажного літака і вертольотів, що відкриваються, можна посадити одну з трьох мініфігурок пілотів, що входять в цей набір.

Набор "Повітряна гонка" LEGO City (60260) стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для дітей у віці від 5 років, а також для хлопчиків і дівчаток, що люблять іграшкові транспортні засоби. Потрібно тільки базові навички конструювання.

Для ігор з цим конструктором для повітряних перегонів не потрібні батареї, потрібна лише дитяча уява. Потрібна додаткова допомога по запуску вертольотів? Скануйте цей QR- код в інструкціях по складанню, щоб подивитися відеокерівництво.

Для цього набору для повітряних перегонів передбачені як друкарські інструкції по складанню, так і цифрові інструкції Instructions PLUS, які допоможуть початкуючим будівельникам стати справжніми майстрами конструювання. Вони доступні у безкоштовному застосуванні LEGO Building Instructions для смарт-устройств.

У наборах серії "Аеропорт" LEGO City ви побачите реалістичні і повні всіляких деталей і функцій будівлі, круті транспортні засоби і забавних персонажів, що надихають на творчі ігри.

Усі конструктори серії "Аеропорт" LEGO City відповідають найстрогішим галузевим стандартам і критеріям якості, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а усі кубики і деталі LEGO легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного набору найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості. Розкажіть дітям про дивовижне місто LEGO City за допомогою цього набору для повітряних перегонів.

Набор для повітряних перегонів, що включає іграшкові вертольоти, пілотажний літак і забавні фігурки пілотів. Дітям сподобається запускати в повітря ці круті вертольоти!

Цей набір стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для дітей у віці від 5 років. Батареї не потрібно. Для того, щоб завести двигуни вертольотів і літака, потрібна тільки дитяча уява!

Для цього набору передбачені цифрові інструкції Instructions PLUS, доступні в додатку LEGO Building Instructions. Конструктори серії "Аеропорт" LEGO City будять уяву і надихають дітей на творчі ігри.

Набори серії "Аеропорт" LEGO City відповідають найстрогішим стандартам якості. Набори LEGO City успішно пройшли всілякі випробування на відповідність стандартам безпеки!

Розміри пілотажного літака - трохи більше 8 см у висоту, 20 см в довжину і 20 см завширшки, а розміри вертольота - трохи більше 7 см у висоту, 18 см в довжину і 12 см завширшки.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари