• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41911

Конструктор Браслет "Чемпіонки" 33 деталей(41911)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Компанія LEGO з 1958 року створює для дітей улюблені іграшки у вигляді конструктора. Унікальний ігровий процес в якому дитина сполучає між собою різноколірна цегла став світовою класикою у світі іграшок. Досвід компанії дозволив досконально вивчити потреби дитини, його смаки і переваги. Лінійка іграшок ЛЕГО досить широка і не обмежується конструктором в стандартному розумінні. Спеціально для дівчаток було створено немало тематичних іграшок і аксесуарів. Величезною популярністю користується серія LEGO DOTS, в якої дівчинки створюють свої унікальні аксесуари. Це об'єднує гру в конструктор з дизайном і створенням власних прикрас.

Унікальний дизайнерський браслет

Будьте в центрі уваги з яскравим браслетом від ЛЕГО. Задійте свою уяву і створіть таку прикрасу, якої не буде більше ні у кого. Основа нейтрального кольору і яскраві дрібні деталі дозволять створити стильну річ, яку можна носити з собою в якості доповнення до будь-якої сукні. Купивши LEGO DOTS Браслет "Чемпіонки"(41911) ви отримаєте красивий аксесуар і творчий набір.

Що в наборі

1. Основа браслета - синій ремінець, довжина якого регулюється під будь-який розмір зап'ястка.
2. У комплекті 32 елементи для прикраси браслета : вони мають форму квадратів, трикутників і кругів зеленого, червоного, синього і інших яскравих кольорів.
3. Довжина ремінця - 29 сантиметрів, ширина 0,9 сантиметра.

Фішки у використанні

Лінійка браслетів ЛЕГО ДОТС досить широка - на нашому сайті представлені 8 різних дизайнів. Кожен з них має свою тематику і особливість. Збирайте колекцію браслетів DOTS і вибирайте колір і дизайн на кожен день.
Браслет "Чемпіонки" створений як аксесуар спортивної команди. Щоб позначити свою команду, надіньте на руку кожному цей браслет з унікальною символікою.
Якщо хочете здивувати дитину чимось незвичайним - набір LEGO DOTS - відмінний варіант. Ця іграшка не залишиться без уваги малюка. Вона проста і інтуїтивно зрозуміла. Дитина візьметься за гру відразу ж узявши в руки цей набір. Готовий аксесуар у вигляді браслета стане улюбленою річчю дівчинки, яку вона зможе завжди носити з собою в якості прикраси.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари