• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75281

Конструктор Перехоплювач джедая Анакина 248 деталей(75281)

Наразі товар відсутній

1 099,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Конструктори LEGO Star Wars відкривають перед дітьми і дорослими прихильниками "Зоряних воєн" величезну галактику конструювання і ігор, в якій вони зможуть відтворювати події цієї легендарної саги або придумувати власні пригоди.

Допоможи Энакину Скайуокеру управляти його приголомшливим "Джедайским перехоплювачем" LEGO Star Wars! Встанови вірного дроида R2 - D2 на крило перехоплювача, встрибуй в кабіну і візьми участь в галактичній битві. Склади закрилки, щоб збільшити швидкість атаки. Стріляй з шутеров з пружинним механізмом і перезаряджай їх! А коли приземлишся, вихопи світловий меч Энакина з-під крила, щоб захищатися від ворогів!

Граючи з цією збірною моделлю джедайского перехоплювача LEGO, діти зможуть відчути себе в ролі Энакина Скайуокера або дроида R2 - D2, що вирушають на пошуки нових пригод в телесеріалі "Зоряні війни : війни клонів"!

Граючи з цим повним пригод набором LEGO Star Wars (75281)маленькі джедаи зможуть разом з Энакином Скайуокером відправитися до місця нової битви на його джедайском перехоплювачі. Ця модель оснащена безліччю функцій, що надихають на творчі ігри : кабіною, що відкривається, для мініфігурок LEGO, підпружиненими шутерами, закрилками, що складаються, місцем для R2 - D2 і кріпленнями для запасного спорядження і світлового меча Энакина.

Цей набір включає мініфігурку Энакина Скайуокера і фігурку дроида R2 - D2 LEGO для відтворення самих захоплюючих епізодів фільму "Зоряні війни: помста ситхов" і телесеріалу "Зоряні війни: війни клонів". Він прекрасно підходить для самостійних і спільних ігор. Крім того, цей забавний дитячий конструктор можна об'єднати з іншими наборами LEGO Star Wars, щоб зробити ігри ще цікавіше і придумати ще більше нових пригод в далеко-далекій галактиці.

Дизайнери LEGO Group відтворюють легендарні космічні кораблі, транспортні засоби, локації і персонажів зі всесвіту "Зоряних воєн" з 1999 року. LEGO Star Wars є однією з найпопулярніших серій, в яких кожен прихильник "Зоряних воєн" знайде набір собі за смаком.

Дітям сподобається представляти себе в ролі Энакина Скайуокера і літати на цьому зібраному з кубиків LEGO джедайском перехоплювачі(75281), легендарному транспортному засобі з фільму "Зоряні війни: помста ситхов" і телесеріалу "Зоряні війни: війни клонів".

Цей набір LEGO Star Wars включає мініфігурку Энакина Скайуокера, а також фігурку дроида R2 - D2 для ролевих ігор. Фігурка Энакина поміщається в кабіну перехоплювача, що відкривається, а дроида R2 - D2 можна закріпити на крилі.

Цей джедайский перехоплювач виконаний в новій колірній гаммі, що уперше з'явилася в моделях, випущених в серпні 2020 року. Він також оснащений двома підпружиненими шутерами для битв і закрилками, що складаються, для режиму атаки. Світловий меч Энакина і додаткове спорядження можна закріпити під крилом.

Цей конструктор, що включає 248 деталей, прекрасно підходить для самостійних і спільних ігор, відмінно поєднується з іншими наборами LEGO Star Wars і стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 7 років.

Для ігор з цим набором LEGO, створеним за мотивами телесеріалу "Зоряні війни: війни клонів", потрібні тільки кубики LEGO і дитяча уява(батареї не потрібно), а це означає, що у космічних кораблів з далеко-далекої галактики ніколи не закінчиться паливо!

Ваша дитина тільки вчиться конструювати з кубиків LEGO? Немає приводу для занепокоєння. У цей набір Star Wars входить ілюстрований буклет із зрозумілими покроковими інструкціями, тому діти зможуть легко зібрати цю модель і відчути себе справжніми джедаями!

Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики цього джедайского перехоплювача Энакина LEGO, не треба використати Силу! Вони відповідають найстрогішим галузевим стандартам і тому абсолютно безпечні і легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного набору найстрогішим стандартам безпеки планети Земля(і далеко-далеких галактик!).

Розміри джедайского перехоплювача Энакина - 6 см(2.5") у висоту, 19 см(6.5") в довжину і 17 см(7.5") завширшки. А для того, щоб зробити ігри ще цікавіше, прихильники "Зоряних воєн" зможуть управляти цим класним космічним кораблем у відеогрі LEGO Star Wars : The Skywalker Saga.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари