• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 76164

Конструктор Залізна Людина - Халкбастер 456 деталей(76164)

Наразі товар відсутній

1 499,04 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набори LEGO Marvel Avengers включають колекційні мініфігурки, іграшкові транспортні засоби, зброю і гаджети, які переносять маленьких прихильників супергероїв в дивовижний світ фільмів Marvel.

Якщо два агенти А. И. М. атакують Нью-Йорк, значить, прийшов час використати потужного Халбакстера Залізної Людини! Ці погані хлопці добре озброєні, а у одного з них є навіть реактивний ранець, щоб атакувати з повітря. Помісти Пеппер Поттс в костюмі Спасительки в Халбакстера, озброєного револьвером, щоб отримати додаткову вогневу потужність, яка тобі зараз просто потрібна. Чи зможуть Залізна Людина і Спасителька врятувати місто від агентів А. И. М.? Тобі вирішувати.

Коли діти помістять фігурку Залізної Людини всередину цього мегакрутого Халбакстера з рухливими руками і ногами і приголомшливими бойовими функціями, творчі ігри придбають просто грандіозний масштаб.

Маленькі супергерої зможуть відтворювати захоплюючі битви за допомогою приголомшливого набору "Халбакстер Залізної Людини проти агентів А. И. М". LEGO (76164).

Діти зможуть відтворити оригінальні пригоди "Месників" Marvel, помістивши мініфігурку Залізної Людини всередину мегакрутого костюма Халбакстер, щоб битися з двома ворожими агентами. Ці погані хлопці добре озброєні, а у одного з них є навіть реактивний ранець. Руки, ноги і голова Халбакстера повністю рухливі, а для надання йому більшій вогневій потужності діти зможуть помістити мініфігурку Спасительки всередину вбудованої в цю броню гармати.

Діти зможуть відтворити найцікавіші епізоди своїх улюблених фільмів Marvel і відкриють для себе дивовижний всесвіт захоплюючих супергероїчних пригод, граючи з колекційними транспортними засобами, роботами, будівлями, мініфігурками, зброєю і гаджетами з наборів LEGO Marvel Avengers.

Ігри придбають просто грандіозний масштаб, коли діти почнуть розігрувати захоплюючі битви з набором "Халбакстер Залізної Людини проти агентів А. И. М". LEGO (76164)що включає повністю рухливу фігурку Халбакстера з крутими функціями.

У набір входять чотири мініфігурки: Залізна Людина, Спасителька і два агенти А. И. М., а також велика рухлива фігурка Халбакстера. Додайте до них круту зброю і реактивний ранець, і все готово для легендарних битв!

Діти помістять фігурку Залізної Людини всередину броні Халбакстер, а фігурку Спасительки - всередину вбудованої гармати, щоб битися з озброєними поганими хлопцями і врятувати місто.

Прихильники фільмів Marvel і усі маленькі супергерої у віці від 8 років із задоволенням розігруватимуть нескінченні пригоди за допомогою цього приголомшливого конструктора, що включає фігурку Халбакстера, одного з найпопулярніших костюмів Залізної Людини.

Для ігор з Халбакстером не потрібні батареї. Неелектричні іграшки сприяють розвитку у дітей критичного мислення, уяви і навичок рішення завдань в процесі творчих ігор, які почнуться, як тільки вони дістануть конструктор з коробки.

Завдяки простим і зрозумілим інструкціям діти зможуть відразу почати конструювати, грати і придумувати нові пригоди.

Усі набори LEGO, зроблені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а кубики і деталі легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного набору найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Розміри Халбакстера з витягнутими руками і ногами - 16 см у висоту і 20 см завширшки. Цей могутній бойовий робот з рухливими руками і ногами може відправитися куди завгодно і перемогти будь-якого лиходія, який наважиться встати у нього на шляху.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари