• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 76165

Конструктор Залізна людина 480 деталей(76165)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набори LEGO Marvel Avengers включають колекційні мініфігурки, іграшкові транспортні засоби, зброю і гаджети, які переносять маленьких прихильників супергероїв в дивовижний світ фільмів Marvel.

Відтворіть унікальну зовнішність Залізної Людини, геніального супергероя Marvel. Ця вражаюча модель LEGO пропонує складне і захоплююче завдання по складанню легендарного закритого шолома одного з найпопулярніших кіногероїв. Зібрана модель, встановлена на демонстраційну підставку, стане прекрасною прикрасою вашого будинку або офісу, що притягує загальну увагу.

Відмовіться від зовнішнього світу, збираючи колекційний шолом Залізної Людини з кубиків LEGO. Приголомшливі враження від складання для дорослих прихильників фільмів Marvel.

Випробуйте свою майстерність конструювання і відкрийте в собі дар перевтілення в героїв класичних коміксів за допомогою набору "Шлемо Залізну Людину" LEGO Marvel Avengers.

Відтворіть з кубиків LEGO впізнанні контури і вражаючі деталі легендарного шолома Залізної Людини із спеціальними червоними і золотими елементами і блискучими наклейками, що зображують очі. Ця колекційна збірна модель, встановлена на міцну підставку з табличкою, обов'язково притягне увагу усіх гостей вашого будинку або відвідувачів офісу. Помістіть шолом Залізної Людини поряд з іншими реалістичними моделями LEGO, щоб створити ще більше вражаючу експозицію.
>
Відпочиньте від повсякденної метушні і відкрийте для себе світ творчого конструювання з наборами LEGO для дорослих. Захоплюючі в складанні колекційні набори LEGO для дорослих стануть прекрасним подарунком на день народження, Новий рік або інше свято для усіх, хто цікавиться конструюванням або коміксами.

Випробуйте свої творчі суперздібності, зібравши шолом Залізної Людини LEGO Marvel Avengers. Якщо ви дорослий прихильник Marvel чи просто любите конструювати, то ця колекційна модель - саме те, що вам потрібне!

Легендарний дизайн шолома Залізної Людини в деталях відтворений з кубиків LEGO і наклейок, щоб пробудити спогади про події класичних фільмів про "Месників" Marvel. Цю збірну модель можна встановити на міцну демонстраційну підставку з табличкою.

Відтворіть з кубиків LEGO впізнанні контури і вражаючі деталі шолома Залізної Людини із спеціальними червоними і золотими елементами і блискучими наклейками, що зображують очі. Він стане прекрасним експонатом вашої колекції моделей LEGO Marvel.

Якщо вам подобаються фільми Marvel, конструктори LEGO чи і то і інше, то цей набір 480 кубиків і деталей подарує вам дивовижні враження від складання і можливість відпочити від повсякденної метушні. Вона стане відмінним подарунком на день народження, Новий рік або інше свято.

Батареї не потрібно. Колекційний набір "Шлемо Залізної Людини" LEGO Marvel Avengers дарує усім прихильникам "Месників" прекрасні враження від розслабляючого складання, в процесі якого 480 кубиків LEGO поступово перетворюватимуться на чудову колекційну модель.

У набір входить високоякісний буклет із зрозумілими інструкціями, завдяки яким ви зможете зануритися в цей неймовірний проект відразу ж, як тільки дістанете конструктор з коробки.

Цей набір є частиною серії моделей LEGO Marvel, які створені, щоб дарувати прекрасні враження від складання і колекціонування, і сподобаються усім прихильникам конструювання і коміксів.

Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики і деталі LEGO, не потрібні суперздібності. Вони відповідають найстрогішим галузевим стандартам з 1958 року, тому завжди легко з'єднуються і відокремлюються.

Кубики і деталі LEGO піддаються всіляким випробуванням, щоб забезпечити відповідність цієї приголомшливої колекційної моделі найстрогішим стандартам безпеки на планеті Земля(і у всесвіті Marvel!).

Розміри шолома Залізної Людини - 19 см у висоту, 10 см завширшки і 12 см в довжину. Він не займе багато місця у вашій колекції, але завдяки вражаючим реалістичним деталям обов'язково притягне увагу усіх прихильників Marvel

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари