• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75284

Конструктор Транспортний корабель лицаря Рен 595 деталей (75284

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Граючи з фантастичними конструкторами LEGO Star Wars, маленькі і дорослі прихильники "Зоряних воєн" зможуть відтворити захоплюючі епізоди цієї легендарної саги, придумати нові історії, а також показати зібрані ними колекційні моделі друзям.

Небезпека! Лицарі Рена переслідують Рею на своєму транспортному кораблі! Цей неймовірний космічний корабель переміщається із швидкістю світла, а з його кабіни відкривається прекрасний огляд, так що Лицарям видно абсолютно все. Знайди укриття і стріляй з шутеров з пружинним механізмом. Відбивай атаки важко озброєних солдатів Кайло Рена світловим мечем Рей. Тобі доведеться проявити усю свою майстерність джедая, щоб втекти від цих поганих хлопців!

Граючи з цим транспортним кораблем LEGO, створеним за мотивами фільму "Зоряні війни: Скайуокер. Схід", діти зможуть відтворити битви між Лицарями Рена і Рей.

Граючи з набором "Транспортний корабель Лицарів Рена" LEGO (75284)прихильники легендарної саги зможуть відтворити захоплюючі епізоди фільму "Зоряні війни: Скайуокер. Схід". Лижне шасі, сховане під корпусом цього ворожого космічного корабля Star Wars, відтворює ефект ширяння в повітрі. Крім того, цей транспортний корабель обладнаний двома кабінами, що відкриваються, для фігурок Лицарів Рена, відділенням для мініфігурки полонянки LEGO і двома підпружиненими шутерами, що надихають на творчі ігри.

У цей конструктор для складання космічного корабля, який прекрасно підходить для самостійних і спільних ігор, входять три мініфігурки LEGO Star Wars для відтворення битв : Рей і два Лицарі Рена. Його можна об'єднати з іншими наборами LEGO Star Wars, щоб зробити ігри ще захоплююче, а коли вони закінчаться, ця модель стане прекрасною прикрасою вашого будинку, що привертає загальну увагу.

Дизайнери LEGO Group відтворюють легендарні космічні кораблі, транспортні засоби, локації і персонажів зі всесвіту "Зоряних воєн" з 1999 року. Нині LEGO Star Wars є найпопулярнішою серією, в якій знайдуться подарунки на день народження, Новий рік або інше свято для дітей і дорослих.

Відтворіть легендарні битви з фільму "Зоряні війни: Скайуокер. Схід" за допомогою прекрасного набору "Транспортний корабель Лицарів Рена" LEGO (75284).

Набір включає три мініфігурки LEGO Star Wars: двох Лицарів Рена в нових шоломах, випущених в серпні 2020 року, і з множиною всілякої зброї, а також фігурку Рей зі світловим мечем, за допомогою яких діти зможуть відтворювати і придумувати нові пригоди самостійно або разом з друзями.

Ця модель космічного корабля оснащена схованими під корпусом лижним шасі для відтворення ефекту ширяння в повітрі, а також кабінами, що відкриваються, для кожної з мініфігурок Лицарів LEGO, відділенням для полонянки Рей і двома підпружиненими шутерами для жарких битв.

Цей набір, що включає 595 деталей, ставить перед хлопчиками і дівчатками у віці від 9 років складне, але захоплююче завдання по складанню і стане для них і усіх прихильників "Зоряних воєн" відмінним подарунком на день народження або інше свято.

Для того, щоб відправитися на пошуки захоплюючих пригод у всесвіті Star Wars на цьому космічному кораблі, не потрібні батареї - потрібні лише кубики LEGO і жива дитяча уява.

Хочете придбати цю круту модель ворожого корабля Star Wars для прихильника "Зоряних воєн", який тільки знайомиться з конструкторами LEGO? Немає приводу для занепокоєння. У набір входить буклет із зрозумілими інструкціями, тому діти зможуть самостійно зібрати цю модель з упевненістю джедая.

Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, не треба використати Силу! Усі набори, зроблені LEGO з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому кубики і деталі завжди легко з'єднуються і відокремлюються.

Кубики і деталі LEGO піддаються всіляким випробуванням, тому ви можете бути упевнені, що цей набір, створений за мотивами фільму "Зоряні війни: Скайуокер. Схід", відповідає найстрогішим стандартам безпеки і якості планети Земля(і далеко-далеких галактик!).

Розміри цієї моделі LEGO Star Wars - 8 см(3.5") у висоту, 29 см(11.5") в довжину і 17 см(6.5") завширшки. Прихильники легендарної саги також зможуть управляти цим космічним кораблем у відеогрі LEGO Star Wars : The Skywalker Saga.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари