• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75286

Конструктор Зоряний винищувач генерала Грівуса 487 деталей(75286)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Грайте разом з улюбленими персонажами

Старий Ворс - одна з найпопулярніших лінійок ЛЕГО. І це не дивно, адже немає такої дитини, яка б не знала Дарта Вейдера, Магістра Йоду або Чубакку. Всесвіт з безмежними можливостями запав в душу багатьом поколінням і перетворився на культову зоряну історію. Компанія LEGO перетворила фантазію на цілком реальну іграшку. У наборах Star Wars ви знайдете космічні кораблі, мініфігурки героїв, і локації з фільмів про Зоряні війни. Почніть з першого набору - і ви закохаєтеся в цей конструктор назавжди.

Оби-Ван Кеноби проти Генерала Гринвуса

Утіліть в життя фрагменти з епізоду "Звездзные війни : помста ситхов". У вас є можливість не лише управляти героями, але і розіграти все на свій лад. Зберіть з цегли ЛЕГО точну копію винищувача генерала Гринвуса і починайте бій чотирьох светловых мечів проти одного.
Корабель Гривуса прозвав "Бездушним". Він має форму тризубця, яка дозволяє йому бути маневренішою і швидшою. Кораблем є модифікований зоряний винищувач типу "Белбаллаб-22". Його технічні характеристики роблять корабель однією з кращих машин в галактиці:
- Оснащений першокласним гіпердвигуном, який дозволяє бути мобільним в просторах усієї галактики.
- Озброєний передовими зразками триствольних швидкісних лазерних гармат, що робить корабель неперевершеним в атаці і захисті.
- Два іонні двигуни роблять його швидкісним транспортним засобом
- Генератор щита дефлектора захищає від зброї дрібного калібру
- Обладнаний системою життєзабезпечення пілота і був расчитан на одного.

Набір оцінять справжні фанати

Ця міні-модель є точною копією популярного корабля Гринвуса. Такі характеристики роблять його хорошим компонентом вашої колекції бойових машин вселенського масштабу. Цей набір стане відмінним подарунком на День народження, Новий рік, або будь-яке інше свято. Він сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам.

Основні характеристики набору

1. Складається з 487 деталей - перетворите їх на першокласний винищувач.
2. У комплекті 3 мініфігурки: генерала Гривуса, Оби-Вана Кеноби зі світловим мечем і повітряно-десантного солдата-клона з бластером.
3. Розміри зібраної моделі винищувача : 30х17х8 сантиметрів
4. Вікове обмеження - 9+.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари