• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 76166

Конструктор Вежа Месників - Битва 685 деталей(76166)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набори LEGO Marvel Avengers переносять пригоди з фільмів Marvel у реальний світ і надихають дітей на захоплюючі ігри в супергероїв з колекційними мініфігурками, іграшковими транспортними засобами, зброєю і гаджетами.

Якщо Червоний Череп і його агенти А. И. М. атакують вежу Месників, це означає, що тобі треба придумати, як Залізна Людина і Чорна вдова захищатимуть вежу і Нью-Йорк. Відкрий 5-поверхову вежу, щоб побачити сім різних кімнат з множиною крутих функцій і аксесуарів. Поглянь на гараж для літаючого мотоцикла, дуговий реактор, броню, платформу запуску Залізної Людини, учбову лабораторію і тюремну камеру, що надійно закривається, в яку ти зможеш посадити злісного Червоного Черепа.

П'ятиповерхова Вежа "Месників" Marvel відкривається, спрощуючи доступ до семи повним всіляких аксесуарів і функцій кімнатам, в яких діти зможуть відтворити пригоди супергероїв за допомогою фігурок класичних персонажів.

Набор "Битва за Вежу Месників" LEGO Marvel Avengers(76166) для супергероїчних битв усередині і зовні п'ятиповерхової Вежі "Месників" Marvel.

Супергерої Залізна Людина і Чорна Вдова женуться за злісним Червоним Черепом і його агентами А. И. М. Під час цієї легендарної битви агенти б'ються на усіх п'яти фантастичних поверхах Вежі "Месників" Marvel. Вежа відкривається, спрощуючи доступ до семи чудових кімнат, в яких діти із задоволенням придумуватимуть нескінченні пригоди : випускати енергетичні кулі, висаджувати в повітря тюремну камеру, обрушувати балкон, стріляти ракетами. Цей легендарний нью-йоркський хмарочос надає неймовірні можливості для ігор з класичними персонажами фільмів Marvel.

Якщо ви шукаєте крутий супергероїчний подарунок на день народження або Новий рік для хлопчика або дівчинки у віці від 8 років, то набори LEGO Marvel Avengers - саме те, що вам потрібне. Вони включають колекційні мініфігурки, приголомшливі функції і безмежні можливості для захоплюючих ігор в супергероїв.


П'ятиповерхова семикімнатна Вежа "Месників" LEGO Marvel Avengers(76166) буквально наповнена можливостями для ролевих ігор з класичними персонажами фільмів Marvel.
У Вежі є гараж для небесного мотоцикла Чорної Вдови, кімната для дугового реактора, збройовий зал, лабораторія, тюремна камера і два балкони. Для мініфігурки Залізної Людини передбачена дві додаткових зброї: блазер і тазер.

Вежа відкривається, спрощуючи доступ до п'яти поверхів, повних реалістичних деталей для ігор. Безліч всіляких функцій і аксесуарів, таких як вибухаюча тюремна камера, балкон, що обрушується, і установка для запуску ракет, надихне дітей на нові ігри.

Цей забавний конструктор, призначений для прихильників фільмів Marvel, стане прекрасним подарунком на Новий рік або день народження для дітей у віці від 8 років, що люблять пригоди супергероїв.

Батареї не потрібно. Ця розвиваюча іграшка надає неймовірні можливості для творчих ігор, які почнуться, як тільки діти дістануть конструктор з коробки.

Завдяки простим інструкціям діти зможуть швидко зібрати цю модель, щоб відразу ж почати грати. Вони допоможуть їм отримувати самі кращі враження від конструювання і ігор з цим приголомшливим набором.

Усі набори LEGO, зроблені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а кубики і деталі легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності усіх наборів LEGO найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості іграшок.

У Вежі "Месників" LEGO Marvel Avengers заввишки 44 см діти знайдуть безліч крутих функцій і знайомих місць дії з фільмів Marvel, де вони зможуть розігрувати легендарні пригоди супергероїв.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари