• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75288

Конструктор AT - AT 1267 деталей(75288)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Історія найпотужнішого галактичного всюдихода

AT - AT(Всюдихідний броньований транспорт) - основний шагоход на озброєнні Галактичної армії, є найміцнішим і захищенішим з усіх шагоходов. Цей крокуючий танк був побудований за часів Республіки. Перші моделі застосовувалися проти сепаратистів, а після створення Галактичної Імперії було розроблено друге покоління. Їх можна було побачити у битві при Джабииме під час Воєн клонів. Деякі з них потрапили в руки Конфедерації незалежних систем.
Завдяки своїй міцності, "топтуны" виправдовували себе в усіх битвах. Хоч вони і не мають великої швидкості, непереборна для усіх існуючих бластеров компенсує цей недолік. Прізвисько танк отримав із-за надміцних крокуючих опор і колосальної ваги - все, що попадалося йому на шляху не могло уціліти.
Озброєння АТ-АТ не відстає за характеристиками: в нижній частині кабіни розташовуються важкі лазерні гармати для знищення великих повільних цілей, з боків прикріплені бластерные гармати для дрібних і середніх, високоманеврених. Живлення системі пересування AT - AT подавалося за допомогою паливного стержня в нижній частині машини.

Гра з шагоходом

Зберіть приголомшливо точну модель АТ-АТ(75288) з 1267 деталей набору. Це не швидкий, але захоплюючий процес. Готову модель складно відрізнити від справжнього всюдихода з "Зоряних воєн", адже все відтворено до деталей. Відкрийте бічний відсік, для того щоб посадити всередину імперських воїнів. Тут є навіть місця для сидіння мініфігурок. Ноги танка рухливі, ними можна роздавлювати усі перешкоди. Крім того, ця машина оснащена пропружиненими гарматами, які зроблять гру веселіше. Відкрийте нижній люк і допоможіть Люку Скайуокеру прикріпити туди детонатор.
Влаштуйте велику битву між Альянсом і Імперією. Люк Скайуокер і Дженерал Вирс готові до бою з 2 водіями AT - AT і 2 снігоходами. Використайте гармату і кулемет для захисту. Тільки вам вирішувати, хто переможе в цій битві.

Характеристики набору

1. Складається з 21267 деталей - цікаве конструкторське завдання для любителів.
2. У комплекті 6 мініфігурок: Люк Скайуокер і Дженерал Вирс, 2 пілоти AT - AT і 2 снігоходи.
3. Фігурки озброєні бластерными пістолетами, світловим метаємо і детонатором.
4. Розміри зібраної моделі 38 см х 34 см х 15 см
5. Орієнтований хлопчиків і дівчаток від 10 років.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари