• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71371

Конструктор Пропелер Маріо 13 деталей(71371)

Наразі товар відсутній

349,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Розпочніть з пригод з Mario Starter Course, в якому бере участь LEGO Mario - він може реагувати самими різними способами, б'ючись з ворогами і збираючи монети. Перебудуйте курс і об'єднайтеся з наборами розширення, щоб побудувати свої власні рівні і змагатися з друзями. Відкрийте для себе додаток LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, відмінні ігрові ідеї і поділитеся своїми приголомшливими творіннями!


Приготуйся до зльоту з цим крутим набором посилень "Маріо з пропелером"! Одягни фігурку LEGO Маріо(не входить в набір) в цей спеціальний комбінезон і кепку з пропелером. Цей костюм дозволяє LEGO Маріо літати і видавати нові звуки, збираючи монети високо в небі. Вирушай в захоплюючий політ разом з LEGO Маріо і перетвори свою вітальню на велетенський рівень гри LEGO Super Mario! Діти зможуть насолоджуватися пригодами в повітрі, додавши до наборів LEGO Super Mario цей набір посилень "Маріо з пропелером", інтерактивний костюм, що включає, для фігурки Маріо LEGO.


Інтерактивний костюм для повітряних пригод LEGO Super Mario! З набором посилень "Маріо з пропелером"(71371) гравці відкриють для себе новий вимір ігор LEGO Super Mario. Цей набір посилень включає інтерактивний костюм і кепку з пропелером для фігурки Маріо LEGO (не входить в набір). Коли гравець примушує Маріо LEGO "злетіти", щоб отримати монети, відтворюється звук пропелера, що обертається. Цей набір стане прекрасним подарунком для дітей, у яких вже є стартовий набір "Пригоди разом з Маріо"(71360), що включає фігурку Маріо LEGO.


Інструкції по складанню можна знайти як в наборі, так і у безкоштовному застосуванні LEGO Super Mario. Додаток також включає різні матеріали, що надихають дітей на конструювання і ігри, і надає безпечну платформу для обміну ідеями з іншими прихильниками Маріо LEGO.


Колекційні набори LEGO Super Mario прекрасно підходять для самостійних ігор і змагань з друзями і допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї. Стартовий набір, ресурсні набори і набори посилень дозволяють прихильникам цієї популярної гри придумати власні унікальні ігрові рівні. Переведіть ігри LEGO Super Mario на новий рівень за допомогою набору посилень "Маріо з пропелером"(71371), що включає збірний костюм, який наділяє фігурку Маріо LEGO (не входить в набір) спеціальними здібностями і дозволяє отримати ще більше монет.


Костюм спеціально створений для фігурки Маріо LEGO із стартового набору "Пригоди разом з Маріо"(71360). Коли Маріо надіває його і злітає в небеса, чутний звук пропелера, що обертається.


Виконуючи різні завдання в повітрі, Маріо з пропелером може заробити додаткові цифрові монети і поліпшити рахунок гравців. Дітям сподобається разом з Маріо LEGO крутити по вітальні, перетворивши її на ще один рівень гри.


Цей набір LEGO, що включає 13 деталей, стане приголомшливим подарунком на день народження або інше свято для творчих дітей і прихильників цієї популярної гри у віці від 6 років, за допомогою якого вони зможуть доповнити стартовий набір "Пригоди разом з Маріо"(71360) і ресурсні набори новими унікальними завданнями і ігровими рівнями.


Стартовий набір і ресурсні набори також можна доповнити іншими посиленнями для фігурки Маріо LEGO, у тому числі наборами посилень "Маріо-пожежник"(71370), "Маріо-кіт"(71372) і "Маріо-будівельник"(71373).


Для цього набору LEGO не потрібні батареї: просто надіньте цей костюм на фігурку Маріо LEGO із стартового набору, щоб активувати його. У кожній упаковці ви знайдете ілюстрований буклет з інструкціями, завдяки яким діти зможуть зібрати цю модель самостійно.


Безкоштовне застосування LEGO Super Mario включає інструменти перегляду, що спрощують складання, і матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.


Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити легендарного персонажа і переносять його пригоди в реальний світ. Їх можна розширювати і перебудовувати, щоб створити нескінченну безліч унікальних ігрових рівнів, які можна проходити самостійно або разом з друзями.


Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, гравцям не знадобиться суперсила Зірочки! Усі набори, зроблені LEGO з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, завдяки чому усі конструктори абсолютно безпечні і сумісні один з одним.


Кубики і деталі LEGO піддаються всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності усіх конструкторів LEGO найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари