• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71364

Конструктор Лавова проблема 133 деталей(71364)

Наразі товар відсутній

699,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Розпочніть з пригод з Mario Starter Course, в якому бере участь LEGO Mario - він може реагувати самими різними способами, б'ючись з ворогами і збираючи монети. Перебудуйте курс і об'єднайтеся з наборами розширення, щоб побудувати свої власні рівні і змагатися з друзями. Відкрийте для себе додаток LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, відмінні ігрові ідеї і поділитеся своїми приголомшливими творіннями!


Додай в гру нове завдання, об'єднавши Базовий набір LEGO Super Mario і додатковий набір "Неприємності у фортеці Вомпа"! Обережно, не впади з платформи, що рухається, в розжарену лаву. Відправ до нокауту Вомпа, що захищає перемикач P, і отримай безліч монет за біг, стрибки і трюки в іграх з фігуркою Маріо LEGO (не входить в набір). Бережися Лавового пухиря! Для того, щоб перемогти його, потрібний Зелений панцир.


Запропонуйте дітям зібрати власний ігровий рівень з цього додаткового набору, що включає фігурку Вомпа і пухир лави, а також перемикач "P", і додати його до стартового набору LEGO Super Mario. Популярний додатковий набір з фігуркою Вомпа, пухирем лави і іншими аксесуарами! Зробіть ігри LEGO Super Mario ще більше захоплюючими з додатковим набором "Неприємності у фортеці Вомпа"(71364). Цей модульний набір LEGO Super Mario включає рухливу платформу, фігурку Вомпа, що охороняє перемикач "P",(випускається тільки в цьому наборі!) і зібраний з кубиків панцир, яким можна накрити пухир лави. Він стане ідеальним подарунком для дітей, у яких вже є фігурка Маріо LEGO із стартового набору "Пригоди разом з Маріо"(71360).


Безкоштовне застосування LEGO Super Mario включає інтуїтивно зрозумілі інструкції Instructions PLUS, а також круті інструменти перегляду, що полегшують складання цього модуля. Тут ви також знайдете різні творчі матеріали, що надихають дітей на конструювання і ігри, і безпечну платформу для обміну ідеями з іншими прихильниками Маріо.


Колекційні набори LEGO Super Mario прекрасно підходять для самостійних ігор і змагань з друзями і допомагають оживити унікального персонажа, який подобається усій сім'ї. Стартовий набір, додаткові набори і набори посилень дозволяють прихильникам цієї популярної гри придумати власні рівні для нескінченних веселощів. З додатковим набором "Неприємності у фортеці Вомпа"(71364) діти зможуть придумати і додати до стартового набору "Пригоди разом з Маріо" LEGO Super Mario ще один повний пригод рівень, щоб змагатися з друзями.


Використовуючи рухливу платформу для Маріо LEGO (фігурка не входить в набір)фігурку Вомпа і пухир лави, а також перемикач "P", що випускається тільки в цьому наборі, гравці зможуть сконструювати власний ігровий рівень.


Дітям сподобається спостерігати за тим, як Маріо LEGO по-різному реагує на ворогів, а після того, як він переможе Вомпа і активує перемикач "Р", заробляти монети, виконуючи запаморочливі трюки.


Цей творчий набір LEGO, що включає 133 деталі, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 6 років, у яких вже є стартовий набір "Пригоди разом з Маріо"(71360), а також надихне їх на створення власних ігрових рівнів.


Цей модуль розміром трохи більше 8.5 см у висоту, 22 см в довжину і 16.5 см завширшки можна перебудовувати і об'єднувати із стартовим набором і різними додатковими наборами.


Для ігор з цим набором не потрібні батареї: додайте до нього фігурку Маріо LEGO із стартового набору "Пригоди разом з Маріо", щоб придумати ще більше захоплюючі ігрові рівні.


У безкоштовному застосуванні LEGO Super Mario діти знайдуть цифрові інструкції по складанню, круті інструменти перегляду і безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт LEGO.com/devicecheck, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.


Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити легендарного персонажа і переносять його пригоди в реальний світ. Їх можна доповнювати і перебудовувати, щоб створювати власні ігрові рівні для самостійних ігор або змагань з сім'єю або друзями.


Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, гравцям не доведеться використати суперсилу Зірочки! Усі кубики, зроблені LEGO з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому усі конструктори безпечні і сумісні один з одним, а усі деталі легко з'єднуються і відокремлюються.


Фахівці LEGO Group піддають усі кубики і деталі LEGO всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари