• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71366

Конструктор Бумер Білл Барадж 132 деталей(71366)

Наразі товар відсутній

999,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Гра "Супер Маріо" знайома не одному поколінню дітей. Маленький чоловічок в касці, який бігає і збирає шляхом монети, став класикою у світі игор. Голос головного героя і музичне оформлення складно з чимось переплутати. Тепер, для того щоб пограти з Маріо не обов'язково купувати консоль Nintendo і сидіти біля екрану. Компанія ЛЕГО зробила ігровий процес ще цікавіше. Тепер у вас немає ніяких меж - грайте де завгодно і як завгодно, при цьому правила залишаються незмінними. Цей новий конструктор стане кращим другом вашої дитини.

Що вас чекає в наборі

LEGO Super Mario Бумер Біл Барраж(71366) - це вдале поєднання конструктора з "Супер Маріо". Испольуйте стандартна цегла ЛЕГО для спорудження унікальних випробувань для героя. При цьому, необов'язково обмежуватися інструкцією - міняти порядок випробувань можна скільки завгодно раз і у будь-якій послідовності. На початку маршруту прикріпите зелене поле, яке означає старт, а у кінці встановите значок фінішу. Постарайтеся набрати максимальну кількість очок і інших нагород упродовж маршруту з унікальними елементами гри.
Постарайтеся зробити максимальну кількість оборотів на платформі, що крутиться, і не бути збитим двома Биллами Банзай, які літатимуть над Маріо, щоб не пропустити його далі. Тупайте по Скромняге і Супергрибу і збирайте додаткові окуляри. Можна перевернути платформу рівною поверхнею для легшої гри, або шпильками, щоб ускладнити собі завдання. Спостерігайте за реакцією персонажа(не входить в комплект) на усе випробування, і дивитеся, скільки ви запрацювали окулярів.

Круте безкоштовне застосування

У додатку LEGO Super Mario зібрані усі секрети і фішки які зроблять гру ще яскравішою. Тут ви знайдете інструкцію по складанню і організації гри, а так само безліч творчих ідей. Обмінюйтеся досвідом з іншими гравцями Супер Маріо на форумі, присвяченому грі.

Основні характеристики набору

1. Складається з 132 деталі - побудувати маршрут не складе труднощів.
2. Це набір-доповнення до базового - Пригоди з Маріо(71360).
3. Фігурка Маріо в комплект не входить.
4. Взаємодійте з фігурками Скромняги і Супергриба
5. Усі набори Лего проходять ретельне тестування перед тим, як потрапити вам в руки - ви можете не турбуватися про безпеку.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари