• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71362

Конструктор Охоронна фортеця 468 деталей(71362)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Розпочніть з пригод з Mario Starter Course, в якому бере участь LEGO Mario - він може реагувати самими різними способами, б'ючись з ворогами і збираючи монети. Перебудуйте курс і об'єднайтеся з наборами розширення, щоб побудувати свої власні рівні і змагатися з друзями. Відкрийте для себе додаток LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, відмінні ігрові ідеї і поділитеся своїми приголомшливими творіннями!

Додай до Базового набору LEGO Super Mario захоплююча пригода у фортеці, що Охороняється! Пробіги по газону і встрибни на катапульту, щоб перемогти Купу Трупу, а потім стрибни на платформу і підніми прапор. Чи переберися через розжарену лаву, щоб перемогти Боба-бомбу. Вибери водний маршрут, щоб битися наодинці з Рослиною-піран'єю. Усі три дороги ведуть до блоку POW, діставшись до якого, ти відкриєш ворота фортеці і зможеш отримати нагороду!


Дітям належить зібрати з цього додаткового набору повний всіляких ворогів і перешкод шлях до фортеці, що охороняється, щоб доповнити їм стартовий набір LEGO Super Mario.


Граючи з цим додатковим набором(71362), діти зможуть придумати і зібрати власний шлях у фортецю, що охороняється, для фігурки Маріо LEGO. Цей набір стане фантастичним подарунком для дітей, у яких вже є стартовий набір LEGO Super Mario (71360). Він включає збірну модель фортеці, катапульту, зібрані з кубиків водні і лавові маршрути, а також блок POW і фігурки Боба-омбы, Купы Трупи і рослин-піраній, яких Маріо LEGO треба перемогти. (Примітка. Фігурка Маріо LEGO не входить в набір. Для того, щоб отримати її, необхідно придбати стартовий набір "Пригоди разом з Маріо").


Для цього набору також доступне безкоштовне застосування LEGO Super Mario. Воно включає класні інтуїтивно зрозумілі інструменти перегляду, які полегшують складання, а також пропонує безпечну платформу для обміну ідеями і безліч цікавих матеріалів, що надихають на творче конструювання і ігри.


Колекційні набори LEGO Super Mario прекрасно підходять для самостійних ігор і змагань з друзями і допомагають оживити легендарного персонажа. З модулів стартового набору, додаткових наборів і наборів посилень прихильники цієї популярної гри зможуть створити власні рівні для нескінченних захоплюючих ігор. З додатковим набором фортеця"(71362), що "Охороняється, діти зможуть додати до стартового набору "Пригоди разом з Маріо" LEGO Super Mario ще один захоплюючий рівень і змагатися з друзями.


Гравцеві необхідно вибрати власний маршрут для Маріо LEGO (фігурка не входить в набір)перемогти фігурки Боба-омбы, Купы Трупи і рослини-піран'ї, а потім стрибнути на блок POW, щоб відкрити ворота фортеці.


Для того, щоб дістатися до фортеці і заробити монети, Маріо LEGO, можливо, доведеться використати катапульту, перебратися через зібраний з кубиків потік лави і пройти по плаваючих в "воді" каменях. При зустрічі з кожним ворогом він демонструватиме різні реакції.


Цей колекційний творчий набір LEGO, що включає 468 кубиків і деталей, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 8 років, у яких вже є стартовий набір "Пригоди разом з Маріо", а також надихне їх на створення власних унікальних ігрових рівнів.


Для творчих ігор з цим конструктором не потрібні батареї: досить просто об'єднати його із стартовим набором, що включає фігурку Маріо LEGO.


Безкоштовне застосування LEGO Super Mario включає інструкції по складанню і матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.


Цей модуль розміром трохи більше 18.5 см у висоту, 38 см в довжину і 32 см завширшки можна перебудовувати і об'єднувати із стартовим набором і різними додатковими наборами LEGO Super Mario.


Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, гравцям не доведеться використати суперсилу Зірочки! Вони відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому завжди легко з'єднуються і відокремлюються.


Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися в їх відповідності найстрогішим стандартам безпеки і якості.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари