• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71368

Конструктор Полювання на скарби жаби 464 деталей(71368)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Розпочніть з пригод з Mario Starter Course, в якому бере участь LEGO Mario - він може реагувати самими різними способами, б'ючись з ворогами і збираючи монети. Перебудуйте курс і об'єднайтеся з наборами розширення, щоб побудувати свої власні рівні і змагатися з друзями. Відкрийте для себе додаток LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, відмінні ігрові ідеї і поділитеся своїми приголомшливими творіннями!


Додай цей приголомшливий додатковий набір до свого Базового набору LEGO Super Mario і вирушай на пошуки скарбів! Допоможи Маріо LEGO (фігурка не входить в набір) перебратися через платформи, що рухаються і обертаються, і пройти по мосту. Під час подорожі познайомся з Тоадом і Тоадеттой і переможи Чіп Чіпа і Гумбу. Знайди в Селі Тоада блоки з цифрами 1, 2 і 3 і стрибай по них в правильному порядку, щоб заробити додаткові монети!


Цей барвистий додатковий набір включає безліч захоплюючих завдань, десять активуючих кубиків і чотири фігурки персонажів, яких можна додати до стартового набору LEGO Super Mario.


Чудовий додатковий набір з фігурками Тоада і Тоадетты. У додатковому наборі "Гонитва за скарбами Тоада" LEGO Super Mario (71368) гравцям треба перемогти ворогів і виконати усі завдання в селі Тоада. Він включає фігурки забавних Тоада і Тоадетты, дві фігурки Чип-Чипов і фігурку Гумбы і стане класним подарунком для дітей, який вони зможуть об'єднати із стартовим набором LEGO Super Mario (71360). Для того, щоб дістатися до блоків 1, 2, 3 у будинках Тоада, дерева і скрині із скарбами, гравцям необхідно "пройти" по мосту, а також платформам, що рухаються і обертаються.


Інтуїтивно зрозумілі інструкції Instructions PLUS і інструменти перегляду, доступні у безкоштовному застосуванні LEGO Super Mario, значно спрощують складання. У цьому застосуванні ви також знайдете різні ідеї для творчого конструювання і веселих ігор і безпечну платформу для обміну ідеями з іншими фанатами.


Колекційні набори LEGO Super Mario прекрасно підходять для самостійних ігор і змагань з друзями і допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї. Стартовий набір, додаткові набори і набори посилень надають безмежні можливості для ігор і розвитку у дітей навичок рішення завдань.


Завдяки барвистому додатковому набору "Гонитва за скарбами Тоада"(71368) діти зможуть додати до свого стартового набору "Пригоди разом з Маріо" LEGO Super Mario ще більше популярних персонажів, активуючих кубиків і веселих завдань.


Цей набір LEGO Super Mario включає удома Тоада, дерево, скриня із скарбами, платформи, що рухаються і обертаються, і десять активуючих кубиків, а також дві фігурки Чип-Чипов і фігурки Гумбы, Тоада і Тоадетты для захоплюючих ігор.


Гравці допоможуть Маріо LEGO (фігурка не входить в набір) знайти кубики з цифрами 1, 2, 3 на дереві, за дверима одного з будинків Тоада і в скрині із скарбами, щоб "стрибнути" на них в правильному порядку і отримати додаткові монети.


Цей набір LEGO, що включає 464 деталі, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 8 років і надихне їх на створення власних унікальних ігрових рівнів, які вони зможуть додати до стартового набору "Пригоди разом з Маріо"(71360).


Цей модульний набір розміром трохи більше 17.5 см у висоту, 24 см в довжину і 20 см завширшки можна перебудовувати і об'єднувати із стартовим набором і різними додатковими наборами.


Для ігор з цим набором не потрібні батареї: додайте до нього фігурку Маріо LEGO із стартового набору "Пригоди разом з Маріо", щоб придумати нові захоплюючі рівні.


Безкоштовне застосування LEGO Super Mario включає цифрові інструкції по складанню, круті інструменти перегляду, ідеї для натхнення і творчих ігор і багато що інше. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.


Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї і надають дітям і усім прихильникам цієї популярної гри безмежні можливості для розширення, перебудови, персоналізації і створення унікальних завдань і ігрових рівнів.


Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, не потрібна суперсила Зірочки. Усі набори, зроблені LEGO з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому конструктори безпечні і сумісні один з одним, а усі деталі легко з'єднуються і відокремлюються.


Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного творчого набору LEGO найстрогішим стандартам безпеки і якості.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари