• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71369

Конструктор Замок Боузер - битва з босому 1010 деталей(71369)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Розпочніть з пригод з Mario Starter Course, в якому бере участь LEGO Mario - він може реагувати самими різними способами, б'ючись з ворогами і збираючи монети. Перебудуйте курс і об'єднайтеся з наборами розширення, щоб побудувати свої власні рівні і змагатися з друзями. Відкрийте для себе додаток LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, відмінні ігрові ідеї і поділитеся своїми приголомшливими творіннями!


Додай цей класний додатковий набір до свого Базового набору LEGO Super Mario і отримай перемогу у вирішальній битві з Боузером. Уникай зіткнення з Лавовими пухирями, щоб дістатися до замку Боузера. Збий Купу-скелета з платформи, що коливається. Відбивайся від Бу, який ганяється за тобою навколо вежі. Стрибай на платформи, що піднімаються і опускаються, щоб змусити Боузера підняти руки, і збирай нагороди, підбиваючи головою блоки зі знаками питання і блоки часу. Потім розгойдуй міст, поки Боузер не впаде з нього! У цьому захоплюючому додатковому наборі LEGO Super Mario дітям належить здолати літаючі, тремтячі і такі, що коливаються перешкоди, щоб битися у вирішальній битві з Боузером. Додатковий набір з мостом, що розгойдується, і Боузером!


Дітям сподобається долати літаючі, тремтячі і такі, що коливаються перешкоди в додатковому наборі "Вирішальна битва в замку Боузера"(71369). Ця модель замку, що включає платформи, що обертаються і тремтячі, ворота, що дозволяють підняти руки Боузера і дістатися до блоків зі знаком питання і блоків часу, міст, що розгойдується, і фігурки Боузера, Бу, Купы-скелета і пухирі лави, стане чудовим подарунком для дітей, який вони зможуть додати до стартового набору LEGO Super Mario (71360).


Безкоштовне застосування LEGO Super Mario включає інтуїтивно зрозумілі інструкції Instructions PLUS і круті інструменти перегляду, які роблять складання простим і захоплюючим. У цьому застосуванні ви також знайдете різні ідеї для творчого конструювання і веселих ігор і безпечну платформу для обміну ідеями з іншими фанатами.


Колекційні набори LEGO Super Mario прекрасно підходять для самостійних ігор і змагань з друзями і допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї. З модулів стартового набору, додаткових наборів і наборів посилень прихильники цієї популярної гри зможуть створити власні рівні для нескінченних захоплюючих ігор.


На ігрових рівнях, створених за допомогою стартового набору LEGO Super Mario і додаткового набору "Вирішальна битва в замку Боузера"(71369), гравцям належить перемагати ворогів, долаючи літаючі, тремтячі і такі, що коливаються перешкоди.


Цей набір LEGO Super Mario включає фігурки Боузера, Купы-скелета, Бу і пухирі лави, моделі веж замку з платформами, що обертаються і тремтячими, блоком зі знаком питання і блоком часу і безліч інших елементів для захоплюючих ігор.


Дітям сподобається разом з Маріо LEGO (фігурка не входить в набір) битися у вирішальній битві з Боузером, стрибати на ворота, щоб змусити його підняти руки і дістатися до блоку зі знаком питання і блоку часу, і розгойдувати міст, щоб скинути з нього ворога.


Цей набір LEGO, що включає 1010 деталей, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 8 років і надихне їх на створення власних унікальних ігрових рівнів, які вони зможуть додати до стартового набору "Пригоди разом з Маріо"(71360).


Цей модуль розміром трохи більше 23 см у висоту, 21 см в довжину і 12 см завширшки можна перебудовувати і об'єднувати із стартовим набором і різними ресурсними наборами LEGO Super Mario.


Для ігор з цим набором не потрібні батареї: додайте до нього фігурку Маріо LEGO із стартового набору "Пригоди разом з Маріо", щоб почати гру.


У безкоштовному застосуванні LEGO Super Mario діти знайдуть цифрові інструкції по складанню, круті інструменти перегляду і безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.


Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї і надають дітям і усім прихильникам цієї популярної гри безмежні можливості для розширення, перебудови, персоналізації і створення унікальних завдань і ігрових рівнів.


Усі кубики LEGO, випущені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому для того, щоб з'єднати або роз'єднати їх, гравцям не доведеться використати суперсилу Зірочки.


Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного унікального набору LEGO найстрогішим стандартам безпеки і якості.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари