• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71361-2

Конструктор Невизначений 1 деталей(71361-2)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Безмежні можливості для гри
Процес гри з наборами серії "Супер Маріо" після складання тільки починається. Головною перевагою є можливість нескінченного вдосконалення смуги перешкод. Гравець виступає ще і творцем своєї гри, її дизайнером, режисером і конструктором. Одним з прикладів модифікації є додавання додаткових героїв для Маріо.
Пухнастики, невизначені, лохматики - це маленькі істоти з чорним хутром з незвичайними колючими тілами. У них два косі очі і великі зуби. Незважаючи на деякий рівень інтелекту і здатності говорити, Пухнастики, здебільшого, дикі.
Пухнастики уперше з'являються в Super Mario World як особливо рідкісні вороги, яких неможливо перемогти. Лохматики не атакують безпосередньо Маріо і наносять ущерб тільки у тому випадку, якщо їх шляхи перетинаються.

Колекціонуйте фігурки персонажів
Купити нового ворога у свою гру ви можете у формі непрозорого пакетика - полибега. Така ідея використовується в серіях колекційних мініфігурок. Дізнайтеся, що вас чекає в новій упаковці і комплектуйте колекцію з усіх героїв: Парагумбы, Пухнастика, Колючого жука, Біла-кулі, що Дзижчить, Боб-омб, Ип Писк, Блупер, Пиппа, Їжака.

Культові персонажі оживають в наборах ЛЕГО
Тепер ви можете узяти Маріо в руки і розглянути його ближче. Персонаж в ЛЕГО варіанті перестає обмежуватися рамками екрану - він може вільно переміщатися по усій кімнаті. Гра з пластиковим Маріо майже нічим не відрізняється від консольної гри "Супер Маріо". Зберіть для вашого героя ігровий простір з конструктора, в якому є точка старту і фінішу, доріжка і перешкоди на ній. Збирайте бали на своєму шляху, проходьте випробування і дивіться, як на це реагує ваш герой. Варто відмітити, що для створення Маріо була придумана нова концепція фігурки для того щоб можна було в лічені секунди змінити наряд героя, а з ним і його характер і можливості. На грудях у персонажа розташований лічильник, який показує окуляри в грі і керує процесом.

Унікальне безкоштовне застосування
Для гри використайте безкоштовний мобільний додаток LEGO Super Mario, який доступний для Android і iOS. Тут ви знайдете інструкцію по складанню, керівництво гри, творчі рішення і натхнення для веселощів. Спілкуйтеся з іншими гравцями для обміну досвідом в чаті, присвяченому грі.


Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари