• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71361-7

Конструктор Писк 1 деталей(71361-7)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Нескінченна кількість варіантів гри
Серія LEGO Super Mario вразить вас своєю різноманітністю. Це комбінація будівництва з грою. Ви можете себе відчути режисером власної гри, складаючи конструктор ЛЕГО Супер Маріо. Включайте своє уяви на максимум, адже з цим конструктором будь-які фантазії можна утілити в реальність. Додайте Маріо нових здібностей, завдяки костюмам, поставте більше перешкод, поміняйте повністю маршрут і створіть новий рівень.

Дивіться на всі боки
Писки є підвидом Чип-Чипов, які уперше з'являються в New Super Mario Bros. Їх назва є комбінацією назви виду "Cheep Cheep" і "eep", короткий крик переляку відносно їх "боязкої" поведінки.
Вони подорожують по морських глибинах і попливуть від Маріо, коли він наблизиться. Писки, в основному, знаходяться поряд з монетами або утворюють фігури з монет. У них звичайно є певний шлях, до якого вони прив'язані. Вогняні кулі переможуть їх, а крижані кулі заморозять їх в крижаних брилах.

Спробуйте зібрати усіх ворогів Маріо
Дизайнери ЛЕГО вирішили побалувати фанатів не лише новою серією, але і новим набором особливих колекційних мініфігурок. Особливість в тому, що це не мініфігурки в класическом розумінні, а міні-набори, з яких ви можете зібрати персонажів, які зустрічаються по дорозі головному героєві гри "Супер Маріо". Вони розташовуються на платформі з пинами ЛЕГО і мають свої аксесуари. У колекції 10 персонажів. Вони випускаються у формі непрозорих білих пакетиків. Спробуйте зібрати цілу колекцію!

Особливості серії LEGO Super Mario
Тепер "Супер Маріо" це не лише персонаж з монітора, а цілком матеріальна іграшка, яку можна узяти в руки і розглянути в деталях. Серія Super Mario - новинка серпня 2020 року, яка обов'язково сподобається фанатам однойменної гри. Спробуйте утілити в життя сюжет знайомого "Маріо" і збирайте монети в тривимірному просторі свого дому. Випробуйте нові особливості і можливості ігрового процесу. Зануртеся в атмосферу гри і спробуйте пройти усі випробування.
Пробуйте грати з різними костюмами і спостерігайте за здібностями Маріо. Якщо Вам набрид маршрут, ви завжди можете створити новий і спробувати сили на нім.
Приємним доповненням до набору буде безкоштовний додаток ЛЕГО Супер Маріо - це платформа на якій можна подивитися інструкцію по складанню набору, креативні рішення, а так само ділитися ідеями з іншими гравцями. Доступно для Android і iOS.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари