• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 31200

Конструктор Ситхи Star Wars 3167 деталей(31200)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

ЛЕГО як частину мистецтва

Любов дорослих до конструкторів ЛЕГО не менше ніж у дітей. Батьки з цікавістю розбирають набори разом зі своїми малюками, удивлятся моделям автомобілів і будов, а деякі навіть мають свою власну колекцію. Компанія LEGO не могла проігнорувати своїх дорослих фанатів і створила для них спеціальну серію, яка орієнтована виключно на аудиторію 18+
У наборах лінійки вас чекають приголомшливі об'єкти образотворчого мистецтва. Це деталізований картини на тему музики, кінематографу і мистецтва в цілому. У колекції ви знайдете зображення Мэрлин Монро, Marvel, The Beatles і Star Wars. Усе це ви можете створити своїми руками, включаючи на повну свій творчий потенціал. Збирайте портрети героїв з маленьких елементів, міняйте колірні рішення і схеми, доповнюйте свої картини.

Фанати "Зоряних воєн" будуть в захваті від цього набору

Створіть портрет одного з трьох популярних персонажів-представників темної сторони сили - Дарта Молу, Кайло Рена і Дарта Вейдера. Для цього не знадобляться особливі здібності або художня освіта. До набору додається деталізована інструкція з схемою складання цієї складної картини. Результат роботи змусить вас гордиться собою - якісне зображення улюбленого персонажа в темних тонах дуже стильно виглядає.
Портрет має площу 40 сантиметрів квадрантних. Минималистичная чорна рамка з плоских кубиків ЛЕГО вдало підкреслює вміст. Деталі - стандартний плоскі кубики ЛЕГО 1х1 круглої форми. У цьому наборі вони Представлені в 10 кольорах.

Творчість, яка розслабляє

Складання набору Star Wars The Sith(31200) - розслабляюче зайняття. Робота з дрібними деталями - відмінний антистрес. Тренуйте стриманість і усидливість, конструюючи. Тим більше, ви можете зібрати три портрети з одного набору, якщо вам набридне старий.
Підкаст, який входить в комплект дозволить ще глибше зануритися в атмосферу творчості. Слухайте цікаві історії про улюблених героїв і дізнавайся неожиданны факти про кіносагу.
Готова картина - стильний об'єкт, який впишеться у будь-який інтер'єр. Прикрасьте нею стіну або полицю - і захоплення гостей гарантоване.

Загальні характеристики набору

1. Складається з 30406 різноколірних деталей.
2. Готова картина має площу 40 квадратних сантиметрів.
3. Зберіть одного з персонажів "Зоряних воєн" : Дарт Мол, Кайло Рен і Дарт Вейдер.
4. Підкаст в наборі дозволить повністю зануриться в складання і дізнатися цікаві факти про улюблену кіноепопею.
5. Відмінний подарунок на День народження, Новий рік, або інше свято.
6. Орієнтований на аудиторію 18+

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари