• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 31197

Конструктор Мерилін Монро Енді Уорхола 3341 деталей(31197)

Наразі товар відсутній

4 499,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

LEGO - сучасна творчість для дорослих

У конструктора ЛЕГО переконлива доросла аудиторія. Батькам цікаво збирати кубики разом з дітьми, а деякі набори і зовсім у своїх розмірах і тематиці створювалися виключно для категорії 18+. Оцінивши популярність складних і колекційних наборів, які дорослі із задоволенням збирають після роботи, компанія створила лінійку, орієнтовану на повнолітніх фанатів.

Дайте волю творчості з серією LEGO Art.

У колекції ви знайдете зображення Мэрлин Монро, Marvel, The Beatles і Star Wars. Збирайте портрети героїв з маленьких елементів, міняйте колірні рішення і схеми, доповнюйте свої картини. На додаток до наборів йдуть таблички з підписом і спеціальний підкаст, присвячений темі набору.

Легендарне произвидение искуства

Любителі творчості Енді Уорхола оцінять набір Мэрлин Монро Енді Уорхола(31097). Сучасне мистецтво тепер ближче, ніж коли-небудь. Ви можете власноручно відтворити культовий арт-об'єкт відомого художника. Портрет виконаний у вигляді картини площею 40 сантиметрів квадрантних. Минималистичная чорна рамка з плоских кубиків ЛЕГО вдало підкреслює вміст.
У комплекті з набором інструкція, по якій ви легко зберете поп-арт портрет легендарної жінки. У вашому розпорядженні 3341 деталь у вигляді круглих плоских кубиків 1х1. Кольори: ясно-рожевий, фуксія, блакитний, сірий, жовтий, чорний. Виберіть колірний варіант, який вам подобається найбільше і творите.

Відволікніться від буднів і зануртеся в творчість

Конструювання з лего - відмінна игрушка-антистресс. Робота з дрібними деталями розслабляє, робить вас більше зосередженими і відволікає від рутинних справ. Результат вашої роботи вас порадує - адже готову картину можна повісити на стіну, або прикрасити нею полицю. Цей яскравий об'єкт не залишиться непоміченим вашими гостями і впишеться у будь-який інтер'єр, завдяки різним колірним варіантам.

Загальні характеристики набору

1. Складається з 3341 різноколірної деталі.
2. Готова картина має площу 40 квадратних сантиметрів.
3. Саундтрек в наборі дозволить повністю зануриться в складання і дізнатися цікаві факти про об'єкт.
4. Відмінний подарунок на День народження, Новий рік, або інше свято.
5. Орієнтований на аудиторію 18+

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари