• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41413

Конструктор Ігровий куб: літо з Мією 50 деталей(41413)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Літній ігровий куб Мия подарує незабутні враження і яскраві спогади про літо 2020!

Опис LEGO

Ігровий куб нагадує валізку, виконану у блакитному і зеленому відтінках. Одна сторона прозора і виконує роль акваріума, крізь яке можна вивчати підводний світ. Іграшкова імітація підводного човна дозволяє розглядати морське дно за допомогою спеціальної трубки. Інша частина облаштована у вигляді кімнати для відпочинку.

Тут можна знайти холодильник з їжею, за бажання приготувати хот-дог або коктейль. До набору додатково йде секретна коробочка з сюрпризом. У комплекті знаходиться фігурка дівчинки на ім'я Мия, яка і здійснюватиме занурення на дно океану. Вона також є хазяйкою куба і робитиме божевільні літні коктейлі.

Як грати?

Дитина може самостійно придумувати різні види ігор, тут є можливість проявити уяву, фантазію і креативне мислення. Спершу необхідно зібрати набір за допомогою додаткових деталей. Комплект ЛЕГО 41413 включає 50 окремих елементів, кожна з яких має своє функціональне призначення. Зібрати набір нескладно, досить наслідувати інструкцію з детальними вказівками.

Особливості

Мия стане справжньою подружкою Вашій дочці. У компанії це завзятої дівчинки усі проблеми легко вирішуються, а гра придбаває яскраві фарби, стає захоплюючою, цікавою і пізнавальною. Легка компактна валізка з літнім ігровим кубом можна брати з собою в дорогу, подорож і відпустку.

Також, є можливість збирати колекцію подібних іграшок з серії LEGO 41413 або обмінюватися фігурками з друзями. Літня тематика круглий рік нагадуватиме про незабутній час і зберігатиме веселий настрій, позитивний настрій.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари