• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41420

Конструктор Новорічний календар 236 деталей(41420)

Наразі товар відсутній

1 499,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Зробіть очікування Нового року таким, що ще більше хвилює з "Новорічним календарем" LEGO® Friends(41420). За кожними його дверцями діти знаходитимуть нову збірну модель-сюрприз. У календарі їх чекає безліч супермилих новорічних персонажів, які призначені для складання однієї з трьох сценок : в спальні Еми, в майстерні Діда Мороза і в зимовій країні чудес. Відкриваючи дверці за дверцями, діти поступово збиратимуть кожну з цих сценок, що створюють новорічний настрій.

Грати або колекціонувати?
Моделі, що входять в цей набір, у тому числі міні-лялечки Діда Мороза LEGO Friends і двох ельфів, діти зможуть використати для прикраси кімнати або об'єднати їх всі разом, щоб придумати ще більше дивовижних новорічних історій. У календарі вони також знайдуть іграшки для динамічних ігор: забавну катапульту для сніжків і іграшковий скейтборд, який можна катати.

24 чарівні моменти LEGO Friends в очікуванні Нового року
Ці забавні іграшки прості в складанні і поставляються в комплекті спонятными інструкціями, тому діти у віці від 6 років зможуть швидко зібрати їх, щоб відразу ж почати грати. Познайомте дітей з містом Хартлейк Сити, де їх чекають прекрасні друзі і веселі святкування Нового року!

  • Зробіть очікування Нового року таким, що ще більше хвилює з "Новорічним календарем" LEGO® Friends(41420). За кожними дверцями схована збірна іграшка-сюрприз. Кожна з 24 моделей стане прекрасною новорічною прикрасою, а всі разом вони чудово підходять для ігор.
  • Новорічний календар включає міні-лялечки Еми LEGO® Friends, Діда Мороза і двох ельфів, а також збірну фігурку пінгвіна і модель, за кожними дверцями якої сховані інші збірні новорічні сюрпризи. Деякі іграшки також доповнені забавними динамічними функціями.
  • Діти можуть використати ці забавні моделі не лише для прикраси кімнати, але і грати з ними, зібравши три надихаючі новорічні сценки: в спальні Еми LEGO® Friends, в майстерні Діда Мороза і в зимовій країні чудес.
  • Цей набір, що включає 236 деталей, стане прекрасним передноворічним подарунком для дітей, які хочуть отримати від новорічного календаря щось більше, ніж швидкоплинний момент радості. Ці прості моделі прекрасно підходять для дітей у віці від 6 років, які зможуть зібрати їх самостійно.
  • Ця модель розміром 25 см у висоту, 37 см в довжину і 6 см завширшки досить стійка. Іграшки з цього календаря сумісні з іншими наборами LEGO®, тому діти зможуть додати трохи новорічного чаклунства у будь-яку модель LEGO зі своєї колекції.
  • Для того, щоб оживити цю чарівну зимову країну чудес, не потрібні батареї. Просто натисніть на маленький важіль, щоб привести в рух катапульту для сніжків, або злегка підштовхніть скейтборд, щоб покататися!
  • Цей новорічний набір LEGO®, як і усі інші набори LEGO®, включає буклет із зрозумілими інструкціями по складанню. Вони спеціально розроблені для дітей у віці від 6 років, щоб вони могли зібрати цю модель без допомоги дорослих.
  • Познайомте дітей з дивовижним світом LEGO® Friends. Тут їх чекають веселі творчі ігри, вірні друзі і скромні герої з повсякденного життя, а усі мрії збуваються, якщо наслідувати заклик свого серця.
  • Усі конструктори LEGO®, випущені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, а також власним стандартам якості LEGO Group, тому кубики зручно брати маленькими пальчиками, а для того, щоб з'єднати або роз'єднати їх, не треба додавати силу.
  • Фахівці LEGO® Group піддають кожен кубик і кожну міні-лялечку цього новорічного календаря всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору найстрогішим міжнародним стандартам якості і безпеки.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари