• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75279

Конструктор Різдвяний календар 311 деталей(75279)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Діти можуть прокидатися для подарунка щодня напередодні Різдва з святковим будівельним набором LEGO® Star Wars ™ Advent Calendar(75279) на 2020 рік . За кожною з 24 дверей знаходиться мініфігурка LEGO з Зоряних воєн , фігурка LEGO, збірний зореліт, транспортний засіб або локація. Крім того, зверніть увагу на код для розблокування Зоряних воєн.: Зміст гри "Сага про Скайуокере". Швидкі складки, безмежна творча розвага. Ви можете відкрити для себе 6 мініфігурок LEGO і 6 фігурок LEGO, таких як Дарт Вейдер з різдвяним светром і DO зі святковим капелюхом, а також складаний ігровий килимок із зображенням Тисячолітнього сокола з різдвяними вогнями для натхнення грати. 12 міні-складок в цьому святковому календарі включають гонщик Энакина, республіканський крейсер і замок Дарта Вейдера. Відмінні ідеї для подарунків З 1999 року LEGO Group відтворює культові космічні кораблі, транспортні засоби, локації і персонажів з легендарної всесвіту " Зоряних воєн ". Будівельні іграшки LEGO Star Wars дуже популярні, із забавними ідеями різдвяних подарунків для дітей і фанатів різного віку.

  • Створіть різдвяну радість за допомогою новорічного календаря LEGO® Star Wars ™ (75279)у якому представлені персонажі, автомобілі і місця за кожними дверима. Також є код для розблокування ігрового контенту Star Wars : The Skywalker Saga.
  • У набір входять 6 мініфігурок LEGO® і 6 фігурок LEGO, таких як По Дэмерон і Дарт Вейдер з прикрасами для різдвяних светрів і Таунтаун з червоним носом, а також складаний ігровий килимок із зображенням сокола тисячоліття для ролевих ігор.
  • Є також 12 міні-іграшок, включаючи "Тисячолітній сокіл", A - wing, TIE Fighter, X - wing, Droid Control Ship, Anakin's Podracer і Darth Vader's Castle, щоб пробудити дитячу уяву напередодні Різдва.
  • Цей набір з 311 адвент-календаря стане забавним різдвяним подарунком для дітей від 7 років і старше, а персонажі і конструктори можна використати з іншими наборами LEGO® Star Wars ™ для ще більше творчої гри.
  • Рождественський календар LEGO® Star Wars на 2020 рік - це не лише церемонія відкриття дверей, але і ігрові пригоди. Він стане яскравим святковим експонатом у будь-якій кімнаті.
  • Предмети колекціонування, які можна знайти в цьому наборі LEGO® Star Wars ™ Advent Calendar, створені з кубиків LEGO і живляться дитячою творчістю - батареї не потрібно - тому їх галактичні пригоди ніколи не припиняються!
  • Ваша дитина новачок в LEGO®? Не хвилюйся. У цьому календарі Різдвяного Адвента " Зоряних воєн" є малюнок, на якому показані кубики для кожного міні-складання , які допоможуть їм будувати з упевненістю, як справжній джедай!
  • Конструктори LEGO® Star Wars відмінно підходять для дітей(і дорослих фанатів), щоб відтворити сцени з саги, придумувати оригінальні історії або просто створювати і демонструвати приголомшливі будівельні моделі.
  • Не треба використати Силу, щоб сполучати або розбирати кубики LEGO®! З 1958 року вони відповідають найвищим галузевим стандартам, щоб гарантувати, що вони ідеально і легко поєднуються один з одним.
  • Кубики і деталі LEGO® проходять випробування практично усіма можливими способами, тому ви можете бути упевнені, що цей різдвяний різдвяний календар відповідає найвищим стандартам безпеки і якості на планеті Земля - ​​і в далеко-далеких галактиках!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари