• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 43188

Конструктор Лісова хатина Аврори 300 деталей(43188)

Наразі товар відсутній

1 459,01 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Заохочуйте ролеві ігри і розваги з цим розумним набором Disney.

Зачаруйте маленького прихильника диснеевской принцеси з цим набором, який складається з барвистої 2-поверхової хатини з водяним млином і фігурок Аврори і Малифисенты.

Відвідай диснеевскую принцесу Аврору в її хатині, схованій в густому лісі! Перетни міст і познайомся з симпатичними тваринами. Тоді заходь в хатинку і сідай випити чаю. Хилить в сон? Піднімися в спальню відпочити, а потім приєднуйся до Аврори на вулиці і побачиш справжнє диво. Що це? Це Малифисента і її ворон Diablo! Чи можете ви допомогти усунути прокляття Малифисенты?

Цей чарівний набір LEGO® ǀ Disney Хатина Аврори в лісі(43188) пропонує прихильникам диснеевских принцес пуститися в незабутні пригоди. У цей цікавий конструктор входять водяне колесо, що обертається, і окремий лісовий міст, а також різних аксесуари, призначені для того, щоб гра стала ще цікавіша. Інтригуючі можливості Детальна хатина надихає на нескінченні творчі ігри: 2 кімнати, кухня з дверима, столом, пекти з плитою і спальня на другому поверсі. Бічне водяне колесо обертає і обертає в каміні чарівні іскри, гру можна розширити за допомогою невеликого моста. Захоплюючі історії з улюбленими персонажами З цим відмінним набором, що складається з 2 фігурок диснеевской Аврори, Малифисенты і Диабло, оленя, зайця, білки і дрозда, діти зможуть відразу ж перейти до дії. Набор звільняє дитячу уяву, тому вони зможуть розіграти улюблені сцени з фільму "Спляча красуня" або придумати нові.

- Подаруєте прихильникам диснеевских принцес незабутній досвід конструювання з цим набором LEGO® Disney Хатинка Аврори в лісі(43188), в який входять персонажі з диснеевской "Сплячої красуні". Забавний подарунок для дітей.
- Зацікавте юних будівельників 2-поверховою хатинкою, збірним лісовим мостом, фігурками диснеевской Аврори і Малифисенты, і аксесуарами, що надихають до витіюватої і креативної гри.
- Сільська хатина і милі персонажі ідеально підходять для дитячих ігор і розвивають їх винахідливість. Діти можуть сконструювати крутий набір для відтворення своїх улюблених сцен з фільму або створення нових історій.
- Прихильникам диснеевской Сплячої красуні сподобаються грайливі деталі і хитромудрі аксесуари. Завдяки маленькій моделі моста і іншим моделям, цей набір стане відмінним подарунком для дітей з 5 років.
- 2-поверхова детальна хатинка. Висота хатини складає 17 см, ширину - 21 см і глибина - 11 см, тому цей витіюватий конструктор дозволить конструювати і грати кожного разу по-новому.
- Малюк проявить силу уяви. Впізнанні ляльки і фігурки LEGO® для дитячих ігор, як і раніше без батарей. Відкрийте коробку і почніть будувати замок.
- Просте складання надає малюкам упевненості. Чіткі ілюстровані інструкції допомагають дітям розвивати будівельні і ігрові навички при будівництві детальної хатинки диснеевской Аврори, Малифисенты і Диаболо.
- Покажіть дітям чудеса диснеевской Сплячої красуні з цим набором LEGO® Disney. Цей крутий набір подарує дітям можливість побудувати хатину Аврори і розіграти захоплюючі пригоди з хороброю принцесою і її друзями!
- Ігрові набори LEGO® відповідають найвищим галузевим стандартам і вимогам до якості "LEGO Group", тому їх зручно брати, сполучати і розділяти маленькими пальчиками - так відбувається з 1958 року.
- Фахівці LEGO випробовують усі кубики і деталі LEGO® на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Інші характеристики:

  • Код, серія : 43188 LEGO® Disney Princess™;
  • Кількість деталей : 300;
  • Рекомендований вік від 5 років.



Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари