• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-4

Конструктор Рон Визли 6 деталей(71028-4)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Познайомтеся із справжнім чарівником
Володар рудого волосся і прекрасного почуття гумору Рон Уизли - перший друг Гаррі Поттера в Хогвартсе. Він справжній друг і улюбленець фанатів саги. Хоча цей рудоволосий хлопець потрапляє у всякі негаразди частіше, ніж його товариші, про вірнішого друга можна тільки мріяти! А ще здібності Рона Уизли допоможуть у боротьбі проти головного лиходія - Лорда Волан-де-Морта.
Цей персонаж подобається усім завдяки зовнішності, милій сором'язливості і деякому почуттю незахищеності. Проте, подорослішавши, він показав себе як воістину сильний чарівник. Його здібності зіграли важливу роль в пригодах знаменитих друзів з "Гаррі Поттера".

Для істинних любителів саги
Діти можуть відкрити нові можливості для ігор в LEGO, додавши мініфігурку Рона Уизли до своїх наборів. Вона відмінно поєднується і з фігурками інших персонажів : Гаррі Поттера, Гермионы Грейнджер, Альбуса Дамблдора, Хагрида і Добби, а також професора Снейпа і інших. З ними можна придумати воістину незвичайні повороти сюжетів захоплюючих ігор. Зберіть усі мініфігурки з колекції, щоб відтворити історію про Гаррі Поттера і його друзів за власним сценарієм!

Фантастичні пригоди
Фігурка Рона Уизли продається в закритій індивідуальній упаковці. У комплект входять знімні аксесуари:
чарівна паличка;
чаша.

Завдяки їх наявності грати ще цікавіше! Боріться із злом, відкривайте у себе магічні здібності з досвідченим чарівником з популярної саги. Найсильніші заклинання, зілля і чари вже чекають тих, хто буде готовий з ними впоратися.
Гра почнеться відразу після того, як ви розкриєте упаковку! Для істинних веселощів потрібна лише багата дитяча уява. Така іграшка сприяє розвитку навички самостійної гри, рішення придуманих дитиною завдань і фантазії, а також дрібної моторики.

Висока якість виконання мініфігурки
Фігурка пропрацювала украй ретельно - одяг і обличчя персонажа чітко промальовували. Деталі повністю безпечні, легко з'єднуються і розбираються згідно інструкції, яка йде в комплекті. Матеріал виготовлення відповідає усім стандартам якості і безпеки. Батькам не доведеться ні про що переживати, поки дитина грає і занурюється в заворожливий світ чаклунства з мініфігуркою Рона Уизли. До того ж це прекрасний подарунок для дітей старше 5 років - малюки залишаться в захваті!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари