• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-9

Конструктор Джинни Визли 7 деталей(71028-9)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

ЛЕГО Джинни Уизли - це фірмова фігурка з наборів конструкторів ЛЕГО. Іграшка відноситься до серії Harry Potter Series Minifigures. Весело проводити час з такою іграшкою сподобається діткам від 4-5 років.

Про персонажа
Джинни Уизли - це сестра Рона Уизли, одна з головних героїнь культового фантастичного фільму про Гаррі Поттера. Іграшкова Джинни тонко передає усі основні риси своєї героїні з фільму. Все також вона сміється, і в руці тримає цілий набір солодощів, якими не проти поділитися з друзями.

Джинни виглядає красиво, це дівчинка з яскравими світло-карими очима і волоссям рудуватого відтінку. Фігурка LEGO Ginny Weasley одягнена в костюм школи чарівників - Хогвартс, також як у персонажів Гаррі Поттера і Рона Уизли. Грати за Хогвартс, як знають усі фанати саги про Гаррі, означає бути на стороні сил добра.

Переваги іграшки
Уся колекція фігурок конструкторів ЛЕГО серії Harry Potter Series Minifigures налічує 32 іграшки. Друга частина колекції включає всього 16 фігурок. Купівля чоловічка LEGO Ginny Weasley дозволить успішно стартувати в колекціонуванні усіх іграшкових чарівників.

Серед основних переваг фігурки LEGO Ginny Weasley виділяють:
- сумісність з усіма конструкторами ЛЕГО, окрім наборів серії LEGO Duplo, оскільки вони призначаються для дітей до 4-х років;
- зручність використання, фігурку комфортно тримати, дитина зможе її переміщати легким рухом руки;
- склад з 7-ми частин, що легко з'єднуються між собою, без застосування зайвої сили;
- відсутність шкідливих хімічних реагентів в складі;
- безпека для дитини, іграшка відрізняється відсутністю алергічних реакцій на дитячій шкірі після гри.

Краса в кожній деталі
Іграшкова ЛЕГО Джинни Уизли виглядає привабливо, нестандартно. Вона підійде для купівлі дітям від 4-5 років. Фігурка призначається для комбінування з конструкторами ЛЕГО або ігри для гри з аналогічними іграшковими персонажам-волшебниками.

Актуальність купівлі
Купуючи фігурку ЛЕГО Джинни Уизли, ви не просто даруєте своїй дитині чергову дрібну іграшку колекційного формату. Цей відкриває перед малюком дверей у світ захоплюючих ігор з фантастичними персонажами і небувалими пригодами.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари