• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-10

Конструктор Фред Визли 6 деталей(71028-10)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

ЛЕГО Фред Уизли - фігурка конструктора ЛЕГО, виготовлена по стилю однойменного персонажа саги про Гаррі Поттера, Фреда Уизли. Це брат-близнюк Джорджа Уизли. Вони разом з братом завжди знаходили цікаве рішення, навіть в найскладніших ситуаціях.

Про персонажа
Фред чистокровний чарівник, як вже сказано вище, це брат-близнюк Джорджа Уизли. Батько Артур і мати Моллі дали своїм дітям величезну фантазію і уміння опанувати її, тому свій магазин Фред з братом назвали: "Всілякі чарівні вредилки", який розміщений в "Косому провулку".

Цікавий і забавний персонаж, який зустрічається в усіх частинах фільму про Гаррі Поттера. Фред ніколи не розлучається зі своєю чарівною паличкою і носить валізку з цікавими речами.

Переваги іграшки
Фігурка LEGO Fred Weasley відноситься до колекції Harry Potter Series Minifigures. Серед основних переваг такого іграшкового персонажа виділяють:
- Наявність 6-ти частин, які легко з'єднуються між собою.
- Яскраві і деталізовані принты, фігурка в точності передає стиль персонажа з фільму - Фреда Уизли. На ній є невитіюватий піджак, а в його руці валізка з чарівними предметами.
- Легкість у використанні, фігурка підійде для гри з усіма конструкторами ЛЕГО оригінального виробництва, окрім дитячої серії Duplo.
- Безпека, в іграшці не міститися шкідливі хімічні реагенти і барвники.

Підійде іграшка для діток віком старше за 5-ть років. Для любителів фільму про Гаррі Поттера, зібрати усю колекцію Harry Potter Series Minifigures буде справжнім подарунком. Купівля фігурки LEGO Fred Weasley стане відправною точкою в досягненні цієї мети.

Актуальність купівлі
Оригінальні конструктори ЛЕГО привертають увагу діток різного віку. Ними грають навіть підлітки, адже кожна деталь в конструкторі відрізняється яскравим кольором, деталізацією і точним контуром.

Колекційні чоловічки ЛЕГО Harry Potter Series Minifigures допоможуть дитині ближче познайомитися з героями фільму про Гаррі Поттера. Крім того, з ними малюк розвине дрібну моторику рук, активізує фантазію і абстрактне мислення. Адже гратися з такими іграшками приємно в крузі однолітків, друзів або родичів.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари