• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-12

Конструктор Белатриса Лестранж 7 деталей(71028-12)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Фігурка ЛЕГО Беллатриса Лестрейндж дозволить кожній дитині поринути у світ магії і фантазії. Адже це та сама Беллатриса, яка була злою чарівницею в сазі про Гаррі Поттера. Усім прихильникам фільму і любителям оригінальних конструкторів ЛЕГО, іграшка припаде до смаку.

Про персонажа
Беллатриса була в'язнем магічної в'язниці Азкабан. З цього місця не вдавалося втекти жодному магові, окрім обраних. Вона належить до древнього магічного роду Блэков, представники якого були упевнені, що тільки чистокровні маги повинні правити світом.

Тому Беллатриса Лестрейндж успадкувала характер своїх предків. По рівню чорної магії вона не поступалася нікому, хіба що, окрім лорда Волан Де Морта. Беллатриса професіонал бойової магії, вона частенько придумувала стратегії для битв і була неперевершеним тактиком.

Про іграшкову фігурку
Іграшка ЛЕГО відноситься до колекції мініфігурок Harry Potter Series. Всього в цій серії налічується 32 фігурки персонажів, зроблених по стилістиці героїв з фільму про Гаррі Поттера. Серед основних технічних характеристик LEGO Bellatrix Lestrange виділять:
- сім знімних деталей;
- легкість складання;
- стійкість на будь-якій поверхні;
- дизайнерське оформлення, у іграшки Беллатрисы така ж зачіска, як у однойменної героїні фільму про Гаррі Поттера.

Маленька Беллатриса ЛЕГО одягнена в тематичний одяг і наручники з в'язниці Азкабан. Призначається іграшки для діток, старше за 5-ть років. Може використовуватися ос усіма класичними наборами конструкторів LEGO.

Як грати
Разом з Беллатрисой Лестрейндж з роду Блэков кожна дитина може відвідати ту сторону реальності і з головою поринути у світ чаклунства і магії. Дітям сподобатися вигадувати нові підступні ходи темної чарівниці, віддавати команди армії магів і самому стати справжнім стратегом-чарівником.

Гра з чоловічками з ЛЕГО розвиває дрібну моторику рук, активізує логічне і абстрактне мислення. Усі деталі моделі Беллатрисы легко комбінуються з деталями від інших іграшкових чоловічків з оригінальних конструкторів LEGO.

Гра з фігуркою ЛЕГО Беллатриса Лестрейндж стане тільки цікавіше, коли окрім цієї іграшки у дитини сподобаються і інші колекційні моделі з серії мініфігурок Harry Potter Series.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари