• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-14

Конструктор Плакса Миртл 6 деталей(71028-14)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Фігурка ЛЕГО Миртл, що Стогне, буде дивовижним подарунком для кожної дитини старше за 5-ть років. Це мініфігурка з конструктора ЛЕГО, який виконаний в стилістиці персонажів з фільму про Гаррі Поттера.

Знайомимося з Миртл ближче
Усім прихильникам легендарної фантастики про Гаррі Поттера, знайома це дівчина. Гаррі з нею знайомитися в другій частині фільму під назвою "Гаррі Поттер і таємна кімната". Це "таємною" кімнатою виявився шкільний туалет Грифиндора, в якому наш юний чарівник разом з Роном Уизли і Гермионой Гренджер познайомилися з Миртл, що стогне.

Це дівчина, яка смішно загинула, прямо в шкільному туалеті. Відтоді дух Миртл бродить по усьому Грифиндору і стогне день у день, лякаючи тим самим усіх учнів і викладачів.

Ще одним секретом нашої юної чарівниці є той факт, що Миртл знає усі таємниці обителей Хогвартса. Цим можуть скористатися темні сили, тому дух дівчинки щодня ховається в самих потайних місцях школи магів.

Що є фігурка Миртл, що стогне
Іграшка LEGO Moaning Myrtle входить в колекцію моделей Harry Potter Series Minifigures, в якій налічується цілих 32 іграшкові чарівники. Серед основних пам'яток фігурки виділяють:
- якісну пластмасу, іграшка повністю стійка до попадання вологи, фарби на ній не стираються;
- відповідність персонажеві з фільму про Гаррі Поттера, іграшкова Миртл в точності передає характер переляканої дівчини, чого вартий тільки погляд іграшкової моделі ЛЕГО;
- склад з 6-ти деталей, які легко з'єднуються між собою;
- стійкість, модель юної чарівниці підходить до усіх оригінальних кондукторів ЛЕГО, не рахуючи серію Duplo для найменших діток.

Де купити Миртл, що стогне
У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент оригінальних мініфігурок з серії Harry Potter Series Minifigures, які з легкістю перенесуть кожну дитину у світ чаклунства і казки. Грати такими маленькими іграшками буде цікаве навіть дітям, старше 7-ми років.

Зібрати усю колекцію Harry Potter Series Minifigures буде справжнім подарунком кожній дитині. Адже уся школа магів Хогвартса, включаючи основних персонажів з фільму про Гаррі Поттера, дорогого коштує. Кожна гра з однолітками і друзями перетворитися на захоплюючу пригоду.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари