• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-15

Конструктор Професор Помона Стебла 8 деталей(71028-15)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Фігурка ЛЕГО Професор Помона Спраут перенесе кожну дитину у світ чаклунства і магії. Іграшка створена за мотивами легендарного фільму про Гаррі Поттера. Призначається для дітей від 5-ти років віком.

Знайомимося з професором Спраут ближче
Помона Спраут - це один з найдобріших чарівників усього замку Хогварст. Все прихильникам саги про Гаррі Поттера, Помона знайома своєю ексцентричною поведінкою. Вона завжди сміється і дарує учням добро. Помона - професор травології і один з кращих друзів Миневры Макгонагалл.

Травологія - це управління рослинами за допомогою чаклунства. Такому мистецтву Помона навчила самого Гаррі Поттера і його друзів, включаючи Рона, Джинни, Фреда і Джорджа Уизли, а також Гермион Гренджер.

До якої колекції ЛЕГО відноситься фігурка
Модель LEGO Professor Pomona Sprout відноситься до серії Harry Potter Series Minifigures, в якій налічується 32 фігурки. Іграшки зроблені в точності з характером персонажів з фантастичного фільму про чарівника Гаррі. Друга частина колекції Harry Potter Series налічує 16 фігурок.

Чим іграшкова ЛЕГО Професор Помона Спраут порадує дитину
Серед основних технічних характеристик і достоїнств іграшкової доброї чарівниці виділяють:
- Наявність цілих 8-ми частин, яким легко з'єднуються між собою. У моделі професора знімається чарівний капелюх, паличка і квітка з рук, обидві руки, голова, а також у неї є горщик для квітки. Зібрати усі 8 частин воєдино вийде навіть у малюків від 4-х років. Головне, користуватися дрібними деталями під наглядом батьків.
- Відповідність персонажеві з фільму. Іграшкова Помона дуже нагадує свій прототип з фільму. У неї все такий же загадковий погляд, нісенітний чарівний капелюшок, а також невдоволені кущі в руках. Дітям доведеться здорово потрудитися і навчитися магії, щоб упізнати усі ази травології, втомлених від дослідів кущів можна укласти в горщик.
- Якість складання. Мініфігурка професора Помоны Спраут підійде для гри з усіма оригінальними наборами конструкторів ЛЕГО, які призначаються для вікової категорії діток від 5 до 8 років. Іграшка відрізняється яскравим розфарбовуванням¸ якісними принтами і відсутністю шкідливих хімічних елементів в складі.

Купити мініфігурку ЛЕГО Професор Помона Спраут можна в нашому інтернет-магазині.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари