• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-16

Конструктор Невил Лонгботтом 8 деталей(71028-16)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Фігурка ЛЕГО Невилл Лонгботтом познайомить кожну дитину і цікавим персонажем фільму про Гаррі Поттера - містером Невиллом з Грифиндора. Іграшка відрізняється унікальні дизайном, зручністю використання, поставляється у фірмовій упаковці. Підходить для дітей старше 5 років, а також усім прихильникам оригінальних конструкторів ЛЕГО.

Хто такий Невилл Лонгботт
Цей чистокровний чаклун є єдиним сином Авроров Френка і Аліси Лонгботтомов. Невилл був другим хлопчиком, що підходить під головну роль "обраного", якого напророкувала Сибіла Трелони, не рахуючи самого Гаррі Поттера. Він був другом Гаррі, який часто просив його про допомогу по навчанню.

Невиллу не вдалося стати обраним і метою Волан Де Морта, оскільки в нім повелитель темних сил не відчував тієї енергії і чарівної могутності, що було властиво Гаррі Поттеру. Хлопчина ріс без прояву чарівних здібностей, магія відкрилася Невиллу лише після закінчення школи. Його виховувала бабуся.

Що цікавого в іграшці LEGO Neville Longbottom
Сама фігурка виразно дає зрозуміти, що перед нами не просто черговий чоловічок ЛЕГО, а маленька копія Невилла Лонгботтома з фільму про Гаррі Поттера. Іграшковий чоловічок відрізняється:
- складом з 8 частин;
- привабливою зачіскою;
- особою з емоцією здивування;
- яскравим принтом у вигляді костюма школи магів - Хогрватс, включаючи зображення краватки і капюшона.

Грати з фігуркою Невилла Логнбттома сподобається усім прихильникам Гаррі Поттера, а також діткам, що люблять історії про магів і чарівників. Лавным гідністю фигруки виступає можливість її використання з усіма оригінальними конструкторами ТМ ЛЕГО. Мініфігурка входить в серію Harry Potter Series Minifigures. У цій колекції налічується 32 фігурки, створеної за мотивами фільму про Гаррі Поттера.

З маленькими моделями чарівних чоловічків ЛЕГО, кожна дитина відчує себе справжнім чародієм, в руках якого доля людства.


Купівля іграшкового Невилла Лонгботтома допоможе дитині поринути у світ незабутніх пригод і битв між чарівниками. До того ж, це може стати першим кроком на шляху до зборів усієї колекції Harry Potter Series Minifigures.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари