• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-17

Конструктор Серія "Світ Магів" випуск 2: повна колекція 106 деталей(71028-17)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

LEGO Minifigures Серія "Світ Магів" випуск 2: повна колекція сподобається кожній дитині. Адже це непростий набір конструктора ЛЕГО, а ціла колекція мініфігурок з чарівниками, зробленими за мотивами фільму про Гаррі Поттера.

Що в коробці
Усередині цього чарівного набору міститься цілих 16 мініфігурок, створених компанією ЛЕГО за мотивами книги світового бестселера і серії фантастичних фільмів - Гаррі Поттером. Для діток, яким подобається ця казка, набір буде справжнім святом. Хоча і для усіх інших дітей, які навіть не чули про Гаррі Втраті, буде цікаво пограти такими іграшками.

У ЛЕГО Мініфігурки Серія "Світ Магів" випуск 2 повна колекція зібрані усі чарівники з саги про Гар Поттері, включаючи:
- Гаррі Поттера;
- Лили Поттер;
- Джеймса Поттера;
- Джинни Уизли;
- Джорджа Уизли;
- Фреда Уизли;
- Кингсли Шеклболта;
- Беллатрису Лестрендж;
- Помону Спраут;
- Професора Домблдора;
- Миртл, що стогне;
- і навіть самого лорда Волан Де Морта.

Усі іграшки підійдуть для діток старше за 5-ть років. Вони легко комбінуються з іншими оригінальними наборами ЛЕГО, призначеними для дітей такої ж вікової категорії. Грати з мініфігурками буде цікаве в крузі однолітків, друзів або рідних.

У чому особливість іграшок
Усі іграшки відрізняються якісним складанням. Вони виготовлені з гіпоалергенної пластмаси, яка не викликає шкірного роздратування і свербежу. Кожна з мініфігурок має по 6-8 знімних деталей, які можна приміряти до будь-якого іншого чоловічка з оригінальних конструкторів ЛЕГО.

Кожна іграшка запакована в окремий пакетик, щоб їх можна було подарувати кому-небудь або з цікавістю відкривати дитині. Аналогічних наборів по кількості фігурок і якості їх виконання, практично не знайти. Цей набір дійсно перенесе дитину у світ чаклунства і пригод.

За допомогою гри з невеликими деталями конструктора, діти навчитися наступним речам:
- розвинуть дрібну моторику рук;
- контролюватимуть те, що відбувається навкруги, розвиваючи пам'ять;
- активізують логічне і просторове мислення.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари