• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-18

Конструктор Серія "Світ Магів" випуск 2: запакований пакетик 1 деталей(71028-18)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

LEGO Minifigures Серія "Світ Магів" випуск 2: запакований пакетик покаже кожній дитині справжній світ магії і незабутніх пригод. Це іграшки, т яких неможливо відірватися, особливо, коли ти граєш в крузі великої компанії з друзями або родичами. Проте будьте обережними, адже світ чаклунства і чародіїв вже дуже захоплює увагу. Зігравши усього один раз подібною іграшкою, дитина отримає масу позитивних емоцій.

Що є пакетиком з колекції Світ Магів
У кожному з пакетиків в наборі ЛЕГО Мініфігурки Серія "Світ Магів" випуск 2 міститься один з 16 відомих героїв саги про Гаррі Поттера. Попастися дитині можуть наступні казкові персонажі:
- Гаррі Поттер;
- Лили Поттер;
- Джеймс Поттер;
- Джинни Уизли;
- Джордж Уизли;
- Рон Уизли;
- Фред Уизли;
- Кингсли Шеклболт;
- Гермиона Гренджер;
- професор Макгоннагал;
- Беллатриса Лестрендж;
- Невилл Лонгботтом;
- Помона Спраут;
- професор Домблдор;
- Миртл, що стогне;
- і навіть сам лорд Волан Де Морт.

Усі іграшки відрізняються яскравим дизайном і неймовірною якістю. Вони підійдуть для комбінування з усіма серіями конструкторів ЛЕГО, не рахуючи серію LEGO Duplo, яка призначена для діток віком до 3-х років.

Які особливості іграшок
Кожна з іграшок в запакованому пакетику відрізняється наступними характеристиками:
- складом з якісної пластмаси, що не викликає алергію;
- наявністю від 6 до 8 знімних деталей;
- чітким промальовуванням принтов усіх зображень, нанесених на фігурку;
- легкістю з'єднання усіх елементів конструктора.

З кожним іграшковим чоловічком в запакованому пакетику поставляються інструкція користувача, в якій є чіткі рекомендації по збору персонажа. Враховуючи, що іграшка запакована, і не можна передбачити, який же персонаж з серії "Світ Магів" попадеться дитині, її можна використати в якості подарунка.

Жодна дитина не відмовиться від такого цікавого і якісного сувеніра, отримавши його на іменини, Новий рік або будь-яку іншу урочистість.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари