• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75981

Конструктор Новорічний календар 335 деталей(75981)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Мріяли відправитися в школу магії разом з Гаррі Поттером і його друзями? Різдвяний календар Гаррі Поттера знайомить з таємницями Хогвартса і його кращих учнів напередодні новорічних свят!

Опис LEGO 75981

Перші різдвяні календарі, або адвент календарі з'явилися в далекій Німеччині. Набор надавав собою цікаве поєднання календаря і осередків, призначених для зберігання сюрпризів. Через 200 років з моменту створення перших різдвяних календарів незвичайні набори з тематичними фігурками продовжують радувати дітей у всьому світі. ЛЕГО 75981 Різдвяний календар Гаррі Поттера скрасить очікування Різдва і Нового року, наповнюючи щодня приємними емоціями від відкриття дати-осередку з сюрпризом!

Останнім приємним сюрпризом для прихильників пригод Гаррі Поттера стало його одруження на сестрі Рона Джинни. У комплектацію Різдвяного календаря Гаррі Поттера входить 335 деталей, які використовують для складання фігурок-учнів Хогвартса і магічних атрибутів, необхідних для накладення захисних магічних заклинань.

Особливості набору ЛЕГО 75981

Оригінальний конструктор Різдвяний календар Гаррі Поттера входить до числа новинок 2020 року, і стане приємним доповненням тематичного адвент календаря 2019 року, завдяки яким діти мають можливість розширювати сценарії для гри, створюючи свій домашній Хогвартс, все більше перешкод для улюблених героїв Поттерианы, роблячи їх моторніше і сильніше в магії.

Усередині щорічного календаря від ЛЕГО в Україні можна знайти не лише знайомі фігурки, але і додаткові елементи гри, у тому числі піаніно і різдвяну ялинку, які потрібні для створення магічної атмосфери свята.

Купівля Різдвяного календаря Гаррі Поттера

Конструктор ЛЕГО рекомендують придбавати для дівчаток і хлопчиків, яким досягли шестирічного віку із-за невеликого розміру деталей, що є частиною набору. Магазин ЛЕГО регулярно розширює асортимент конструкторів, і Різдвяний календар Гаррі Поттера не є виключенням. Офіційний дилер відповідає за продаж ліцензійного продукту, який відповідає стандартам і якості виробництва компанії ЛЕГО у всьому світі.

Перш ніж купити набір, слід оформити замовлення на доставку оригінального конструктора ЛЕГО. Перед підтвердженням замовлення рекомендують перевірити ще раз правильність артикулу виробу, щоб порадувати дитину фігурками, які є частиною нового Різдвяного календаря Гаррі Поттера 2020.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари