• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: CJ-1379189

Самоскид Diy Spatial Creativity LM8052-SZ-1 (2064777900015)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

DIY SPATIAL CREATIVITY - це функціональна розвиваюча іграшка категорії "зроби сам".
Машинки-конструктори цього бренду представляють різні транспортні засоби, від вантажівки до будівельного крана та машини швидкої допомоги. Збираючи їх з 20-30 деталей, дитина вчиться по принципам STEM: просторового мислення і рахунку, тренуючи також дрібну моторику. Це захоплююча та творча гра!

Самоскид LM8052-SC-P складається з 31 яскравої деталі. Комплектується хрестоподібною і плоскою викруткою для простого збирання та розбирання іграшки. Збираючи цей самоскид, дитина дізнається як він улаштований. Люк кабіни можна відкривати, а кузов перекидати, що дає можливість дитині придумувати свою гру. Самоскид здатен видавати звуки сигналізації при натисканні кнопки на бампері. Живлення: сигналізація - 3AG13 (у комплекті). Підходить для дітей віком від 3-х років.

Розвивай моторні навички
Гра з машинками-конструкторами DIY ефективно розвиває дрібну моторику та навички складання. Використовуючи деталі конструктора й інструменти для збірки, дитина може розбирати та відновлювати ці автомобілі знову та знову, насолоджуючись результатами своєї роботи й уяви.

Яскрава та безпечна іграшка
Дизайн іграшки продуманий до дрібних деталей, а відсутність гострих кутів і висока якість ABS-пластику забезпечують безпечну гру. Сортування деталей за кольором і формою допомагає дитині зосередитися, тренуючи таким чином терпіння.

Веселощі тривають
Задоволення від іграшки не закінчується на збірці, адже далі слідує маса інтерактивних ігор з готовою машинкою! Відкривай нові маршрути та завдання як в індивідуальній грі, так і в грі з друзями. Це відмінна ідея для подарунка дитині на свята, день народження і тд. 

Характеристики
Стать: універсальний
Особливості, примітки: Живлення: сигналізація - 3AG13 (у комплекті)
Вага (без упаковки): 750 г
Матеріал: ABS пластик
Вік: Від 3 років
Розмір товару: 330 х 140 х 190 мм

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари