• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 42129

Конструктор LEGO Technic Повнопривідна вантажівка-позашляховик Mercedes-Benz Zetros (42129)

13 699,00 грн*13562.01 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Всякий, кому подобаються потужні вантажівки і збірні моделі, отримає масу задоволення, збираючи набір «Повнопривідна вантажівка-позашляховик Mercedes-Benz Zetros» LEGO® Technic (42129). Ця іграшкова вантажівка сповнена реалістичних деталей, і її буде цікаво збирати дорослим і дітям віком від 12 років. Відкрийте двері кабіни і капот.



Вивчіть робочу підвіску для всіх чотирьох коліс і відкрийте сервісний лючок для огляду коробки передач. На моделі встановлено деталізований двигун з обертовим вентилятором радіатора. Вперше для моделі LEGO Technic реалізовано блокування диференціала. Блокуйте розблокуйте диференціал з програми для маневрування по пересіченій місцевості.

Вивчіть додаток.
Для цієї моделі збірка - це тільки початок. Використовуйте додаток CONTROL +, щоб випробувати потужну машину в справі. Користуйтеся різними екранами управління, щоб керувати і управляти блокуванням диференціалу. Проходьте випробування, отримуйте досягнення в додатку - вас чекає безліч можливостей для гри.

  • Реалістичний дизайн включає в себе тематичні гоночні наклейки і два вогнегасники. Використовуйте прапори, щоб створити смугу перешкод і випробувати вантажівку в справі на різних ділянках.
  • Цей відмінний набір дозволяє дорослим і дітям від 12 років разом насолоджуватися грою. Набір відмінно підійде юним любителям LEGO®, яким хочеться зібрати складну модель.
  • Розміри моделі вантажівки складають більше 21 см у висоту, 48 см в довжину і 19 см в ширину.
  • Для роботи потрібно шість батарей АА (не входять в комплект). Акумуляторна батарея легко від'єднується, дозволяючи легко міняти батарейки, коли це знадобиться.
  • Ця модель LEGO® Technic з дистанційним управлінням працює від одного хаба з керуванням по Bluetooth®, трьох великих моторів і одного середнього мотора (все входить в комплект).
Характеристики
Кількість деталей, шт.: 2 129
Вікова група: від 12
Вид: Конструктор
Гарантія: 14 днів
Матеріал: пластик

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари