• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 60325

Конструктор LEGO City Бетонозмішувач (60325)

Наразі товар відсутній
Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Для хлопчиків та дівчаток віком від 4 років
В ігровий набір для дітей від 4 років входить заздалегідь зібраний стартовий модуль, що дозволяє швидко почати будівництво, покрокова інструкція зі збирання в картинках, а в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів є інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати готову модель.


Вивчення світу через гру
Діти ростуть в оточенні дивовижних транспортних засобів та машин, а з наборами для збирання із серії «Крутий транспорт» LEGO City вони зможуть вивчити їх поблизу. Реалістичні моделі та забавні персонажі надихають на відкриту творчу гру.

  • Цікава будівельна машина – з «Бетонозмішувачем» LEGO® City (60325) будувати буде ще веселіше. Ця надихаюча іграшкова вантажівка призначена для дітей від 4 років, і вона забезпечує не тільки бетон!
  • Що в коробці? — Все, що потрібно дітям для складання «Бетонозмішувача» LEGO® City, а також іграшкова тачка, відбійний молоток, знак «Дорожні роботи» та дві мініфігурки робітників.
  • Реалістична гра - у вантажівки-бетономішалки змішувальний барабан, що обертається, який зовсім як справжній подає іграшкові елементи бетону з розкладного жолоба в задній частині машини.
  • Весела іграшка для дітей можна подарувати на день народження або на будь-яке інше свято хлопчикам і дівчаткам віком від 4 років.
  • Легко переносити та зберігати — розміри бетономішалки у зібраному вигляді становлять понад 9 см заввишки, 14 см завдовжки та 7 см завширшки.
  • Ігровий набір LEGO® City для дітей від 4 років — набір включає стартовий модуль LEGO, інструкцію зі складання в картинках та електронний посібник, доступний у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions.
  • Друковані та інтерактивні інструкції зі збирання – за допомогою безкоштовної програми LEGO® Building Instructions для смартфонів та планшетів діти в процесі збирання діти зможуть збільшувати, повертати та розглядати модель з усіх боків.
  • Розвиток творчих навичок у дітей – набори «Крутий транспорт» LEGO® City допомагають дітям розвивати впевненість та ключові життєві навички з реалістичними моделями та забавними персонажами, що надихають на відкриту творчу гру.
  • Іграшки преміум-якості — усі елементи LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і їх цікаво збирати.
  • Безпека на першому місці – всі кубики та деталі LEGO® випробовують на падіння, нагрівання, удари та скручування, щоб переконатися у їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.
Характеристики
Кількість деталей, шт.: 85
Вікова група: від 4
Колір: різнокольоровий
Вид: Конструктор
Гарантія: 14 днів
Матеріал: пластик

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари