• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 41703

Конструктор LEGO Friends Будинок друзів на дереві (41703)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

10 років іграшок про дружбу 
У цьому наборі безліч хитромудрих деталей для безмежної творчої гри. Діти збирають мед з вулика, роблять шпаківні за допомогою столярних лещат, обертають вітряк, щоб підняти ліфт, або грають на гігантській гірці та гойдалці. Також у моделі можна знайти приховані деталі. На честь десятирічного ювілею LEGO Friends у цьому наборі є QR-код, який відкриває приховані ретро-скарби Хартлейк Сіті.



Зручне збирання 
Завдяки цифровій інструкції конструювати стає ще захопливіше. Цей інструмент дозволяє хлопчикам та дівчаткам переглядати іграшку в процесі збирання. Відвезіть дітей до Хартлейк-Сіті, де вони прекрасно проведуть час зі своїми друзями.

  • Велика розвага для маленьких творців — іграшка «Будинок дружби на дереві» (41703) дозволяє дітям виявити творчі здібності та приєднатися до команди LEGO® Friends, щоб створювати товари та зібрати гроші на благодійність.
  • Безліч функцій — у цьому наборі є 4 персонажів LEGO® Friends, у тому числі міні-ляльки Мія та Рівер з мінливим виразом обличчя, фігурка кролика, а також вантажний велосипед, вулик та теслярські лещата.
  • Нескінченні способи гри — діти можуть задовольнити свої творчі захоплення, будуючи шпаківні або насолоджуючись відпочинком у будиночку на дереві з кабінетом, кухнею, спальнею та вітальнею.
  • Динамічні деталі - діти можуть підняти ліфт, обертаючи турбіну, повертати перила, щоб друзі могли забратися нагору, катати персонажів із гірки або качати друзів на гойдалці
  • Творчий подарунок для умілих дітей від восьми років — у цьому наборі, що складається з 1114 деталей, захоплюючу збірку супроводжує безмежна гра, що розпалює уяву. Це чудова ідея подарунку на день народження для маленьких творців.
  • Барвиста прикраса інтер'єру — масштабна модель LEGO® Friends висотою понад 30 см, шириною 30 см та глибиною 13 см прикрасить кімнату будь-якої дитини.
  • Інтерактивне цифрове конструювання — використовуючи додаток LEGO® Building Instructions, будівельники зможуть масштабувати, обертати та розглядати віртуальну модель у процесі складання.
  • Дбайлива спільнота — запропонуйте дітям досліджувати Хартлейк Сіті, подарувавши цей набір на день народження. На них чекають щоденні пригоди разом із друзями, які завжди готові прийти на допомогу
  • Висока якість без компромісів - популярні іграшки LEGO® відповідають найсуворішим галузевим стандартам, що гарантує надійність з'єднань та міцність конструкції.
  • Безпека гарантована – ми ретельно тестуємо компоненти LEGO®, щоб гарантувати відповідність суворим глобальним стандартам безпеки
Характеристики
Кількість деталей, шт.: 1 114
Вікова група: від 8
Колір: різнокольоровий
Вид: конструктор
Матеріал: пластик

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари