• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 75320

Конструктор LEGO Star Wars Бойовий набір снігових піхотинців (75320)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ця іграшка для складання стане відмінним подарунком або нагородою для творчих дітей віком від 6 років – вона поповнить їхню колекцію снігових штурмовиків та додасть нові ігрові можливості іншим наборам LEGO Star Wars™.


Електронні інструменти для збирання
У набір входить покрокова інструкція зі збирання, а в додатку LEGO Building Instructions ви знайдете електронний посібник з інструментами масштабування та повороту для зручнішого перегляду.

Творчі веселощі
Дизайнери LEGO Group відтворюють легендарні космічні кораблі, транспортні засоби, локації та персонажів із всесвіту «Зоряних війн» вже понад два десятиліття. Величезна кількість збірних моделей для гри та демонстрації приведе у захват шанувальників будь-якого віку.

  • Набір для складання та гри в битви - з бойовим набором снігових піхотинців LEGO® Star Wars™ (75320) юні будівельники зможуть зібрати армію та ще раз згадати епічні сцени з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь».
  • Чотири мініфігурки LEGO® — піхотинець-розвідник з Хота та три снігові штурмовики, а також 2 бойові бластери, бластерна гвинтівка та бластерний пістолет.
  • Міні-моделі - імперський спідер з Хота (який також поєднується з набором "AT-AT" (75313)), що стріляє шипами важкий бластер E-Web і снігова траншея з додатковими боєприпасами.
  • Ідея подарунку для дітей від 6 років — подаруйте цю іграшку для складання зі 105 деталей будь-якій дитині, яка захоплюється фільмом «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь», на день народження, свято або просто так.
  • Портативна гра - розміри спідера складають більше 3 см заввишки, 12 см завдовжки і 3 см завширшки. Цей компактний набір дитина зможе запросто прибрати в рюкзак, щоб грати будь-де.
  • Інтерактивні інструкції зі складання – у наборі є друковані інструкції, а в безкоштовному додатку LEGO® Building Instructions є електронний посібник з інструментами перегляду для полегшення будівництва.
  • Набори для будь-якого віку – набори LEGO® Star Wars™ дозволяють маленьким і дорослим шанувальникам «Зіркових війн» відтворювати захоплюючі епізоди, вигадувати власні унікальні історії та просто демонструвати зібрані круті моделі.
  • Найвища якість – всі елементи LEGO® відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони завжди легко та міцно поєднуються один з одним.
  • Безпека – кубики та елементи LEGO® тестуються всіма можливими способами, щоб гарантувати відповідність найвибагливішим стандартам безпеки.
Характеристики
Кількість деталей, шт.: 105
Вікова група: від 6
Вид: конструктор
Матеріал: пластик

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари