• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 3301313

Котел газовий Ariston CLAS X 24 CF EU, двоконтурний, димохідний, 24 кВт, розширене меню (3301313)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Котел Ariston Clas X 24 CF являє собою ефективне рішення для створення автономної системи опалення в приватних будинках і квартирах. Він працює на газі і володіє всім необхідним обладнанням, вбудованим в його компактний корпус. Цей настінний газовий котел можна порівняти з міні-котельнею, оскільки він здатний забезпечувати індивідуальне опалення та гаряче водопостачання приміщень площею до 240 кв.м. Він легко монтується на стіні і не займає багато місця, тому може бути встановлений в котельні, на кухні, в коридорі або будь-якому іншому приміщенні відповідно до газового проекту.


Переваги та технічні характеристики

Газовий котел Ariston Clas X 24 CF - це компактний та ефективний опалювальний пристрій, що забезпечує надійне та комфортне функціонування системи опалення та гарячого водопостачання. З його габаритними розмірами заввишки 770 мм, завширшки 400 мм і завглибшки 315 мм, він легко встановлюється навіть в обмеженому просторі.

Котел має два роздільних теплообмінника - основний теплообмінник з міді із захисним покриттям і теплообмінник ГВП з нержавіючої сталі, що забезпечує надійне та ефективне передавання тепла. Гідравлічна група з триходовим клапаном і моторним приводом гарантує надійне функціонування систем.

Котел Ariston Clas X 24 CF оснащений багатофункціональним цифровим дисплеєм, який надає зручний доступ до інформації про поточні налаштування і параметри роботи. Він також має функцію Auto, яка заснована на погодозалежній автоматиці. Це дає змогу котлу максимально адаптуватися до мінливих умов навколишнього середовища, забезпечуючи оптимальний комфорт і економію енергоресурсів.

Ще одна сучасна функція, вбудована в котел Ariston Clas X 24 CF, - це функція Comfort. Вона забезпечує прискорену подачу гарячої води всього за 5 секунд, що особливо корисно в ситуаціях, коли потрібен швидкий доступ до гарячої води.

Ariston Clas X 24 CF також має набір захисних функцій. Котел оснащений датчиками температури NTC, має захист від замерзання, накипу і блокування циркуляційного насоса і 3-х ходового клапана, що гарантує безпеку і надійність роботи котла. Додаткові функції надають можливість під'єднання T-CONTROL і кімнатного термостата для більш точного контролю й керування системою опалення. Інші корисні функції включають самодіагностику та журнал аварій, які допомагають оперативно виявляти й усувати проблеми.

Котел Ariston Clas X 24 CF також оснащений двома фільтрами механічного очищення - в контурі опалення та гарячого водопостачання. Це допомагає запобігти потраплянню забруднень в систему і забезпечує її більш ефективну роботу.

Характеристики
Продуктивність (Δt = 25 ° C): 14.3 л/хв
Продуктивність (Δt = 35 ° C): 10.2 л/хв
Тиск розширювального бака: 1 бар
Макс./мін. номінальна теплова потужність (Hi): 25.8/11 кВт
Макс./мін. t в контурі центрального опалення: 82/35 °C
Продуктивність (Δt = 30 ° С): 11.8 л/хв
Ємність розширювального бака: 6.5 л
Напруга/частота живлення: 230 В / 50 Гц
Мін. температура в приміщенні для застосування: 5 °C
Функції та можливості: дисплей
Корисна потужність: 24 кВт
Системи захисту: Електричний захист IPX4D
Споживана потужність: 78 Вт
ККД: 92.9 %
Джерело енергії: природний газ
Встановлення: підлоговий
Вага, кг: 27
Тип: двоконтурний
Колір: Білий
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари